Ζώδια: Αρκετά έντονη η εβδομάδα 05 -11/10 – Έρχονται ανατροπές

Ζώδια: Θα πρέπει να προσέξουμε αρκετά αυτήν την εβδομάδα (05/11-10) και σε προσωπικό και σε οικονομικό επίπεδο.

Ειδικότερα, στις 7 Οκτωβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό προκαλεί  έναν έντονο εκνευρισμό στην επικοινωνία με τους γύρω μας.

Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν ανατροπές και στον οικονομικό τομέα, καθώς γεγονότα ανατρέπουν τα δεδομένα.

Θα πρέπει επίσης να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και σε ότι αφορά τις μετακινήσεις, καθώς ο εκνευρισμός θα είναι μεγάλος.

Στις 9 Οκτωβρίου το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τον εκνευρισμό και το παρασκήνιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι πιθανό να νιώσουμε ότι υπάρχουν πρόσωπα στη ζωή μας που θέλουν να μας χειριστούν και να μας κατευθύνουν με σκοπό να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.

Παράλληλα ίσως να μην είναι εύκολο να εξελιχθούν οι πρωτοβουλίες ή οι κινήσεις μας όπως θα θέλαμε λόγω ανασφαλειών και καχυποψίας που έρχονται έντονα στην επιφάνεια και επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας.

Θα πρέπει επίσης να είμαστε προσεκτικοί στις συνεργασίες και την προσωπική μας ζωή, καθώς με ευκολία μπορούμε να συγκρουστούμε και να γίνουμε σκληροί με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή μας.

Στις 11 Οκτωβρίου το τετράγωνο του Ήλιου στο Ζυγό με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί υπερβολές σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων.

Μπορεί να περιμένουμε πολλά από τους συνεργάτες, το ταίρι μας ή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει και αργότερα να απογοητευτούμε.

Τέλος θα πρέπει να δείξουμε προσοχή και στην συμπεριφορά μας, καθώς με ευκολία μπαίνουμε σε μία διαδικασία επίδειξης που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω μας.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ξαφνικές οικονομικές και συναισθηματικές ευκαιρίες.

Ενδεχομένως να έρθουν νέα πρόσωπα στη ζωή μας που θα μας οδηγήσουν σε μία νέα εναλλακτική εργασιακή καθημερινότητα ή σε μία προσωπική σχέση που το διαφορετικό και το πρωτότυπο θα είναι η βάση της.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

Πηγή: Μyastro.gr