Ζώδια: Αυτοί είναι οι πιο δυνατοί συνδυασμοί για ιδανικό σεξ

Το σεξ δεν είναι πάντα καλό, τι είναι αυτό που θα βάλει «φωτιά» στο κρεβάτι σου; Ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για μια νύχτα πάθους σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Ας δούμε αναλυτικά τους πιο δυνατούς συνδυασμούς ζωδίων:

Κριός και Τοξότης

Αυτό το ζευγάρι θέλει να κάνει πράγματα μαζί και του αρέσει ιδιαίτερα να γυμνάζεται παρέα. Το βασικό τους χαρακτηριστικό ωστόσο είναι ότι μπορούν να κάνουν σεξ όπου και αν είναι!

Ο Κριός είναι γνωστός για τον αυθόρμητο χαρακτήρα του και το πόσο περιπετειώδης είναι στο κρεβάτι για αυτό και όταν βρίσκεται με τον Τοξότη, που είναι παιχνιδιάρης, θέλει να το ζήσει όσο μπορεί. Και πολύ καλά κάνει.

Παρθένος και Ταύρος

Όλοι έχουμε ζήσει άβολες στιγμές στο κρεβάτι. Περίεργοι ήχοι, αμήχανες στάσεις και το γεγονός ότι χάνεται η όποια μαγεία μόλις τελειώσει το σεξ θα έλεγε κανείς ότι μπορεί να αποτρέψει κάποιους από το να το κάνουν.

Όχι έναν Παρθένο και ένα Ταύρο. Ποτέ. Τα δύο ζώδια της γης, όταν βρεθούν στο ίδιο κρεβάτι θα αγνοήσουν όλα τα άβολα σκηνικά και θα το ζήσουν.

Έχουν φοβερή αυτοσυγκέντρωση, είναι πολύ αισθησιακοί γενικά αλλά αυτό που τους νοιάζει κυρίως είναι να γίνει σωστά η δουλειά.

Ο Ταύρος θα ενθουσιαστεί με την αγάπη του Παρθένου για τις λεπτομέρειες και ο Παρθένος θα λατρέψει τη δύναμη του Ταύρου.

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με ζώδια δείτε ΕΔΩ

Δίδυμοι και Υδροχόος

Και φτάνουμε στο πιο παιχνιδιάρικο ντουέτο από τα ζευγάρια ζωδίων που κάνουν καλό σεξ.

Από τη μία ο Υδροχόος που έχει όρεξη για πειράματα και από την άλλη ο Δίδυμος που θέλει να περνάει πολύ καλά, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου βαρετό.

Είναι φοβερά περίεργοι και οι δύο και δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν με τα όριά τους, κυρίως γιατί δεν τους νοιάζει να πουν ακριβώς τι σκέφτονται αλλά και να το ζητήσουν.

Καρκίνος και Ιχθύς

Είναι και τα δύο ζώδια του νερού και όπως το νερό μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έτσι και αυτοί οι δύο μαζί στο κρεβάτι μπορούν να κάνουν ό,τι φανταστούν, γιατί έχουν μια μαγική σύνδεση και ξέρουν πολύ καλά τι αρέσει στον άλλον και δεν φοβούνται να το κάνουν.

Είναι φοβερά παθιασμένοι άνθρωποι και ενώ η ευγενική τους φύση τους κάνει να φαίνονται συνεσταλμένοι, στην πραγματικότητα το σεξ είναι πολύ έντονο μεταξύ τους.

Λέων και Ζυγός

Τα λιοντάρια θέλουν ολη την προσοχή ακόμα και στο σεξ και ο Ζυγός είναι ο ιδανικός σύντροφος για αυτούς.

Όταν, λοιπόν, ο Λέων νιώθει την ανάγκη να λατρευτεί σαν θεός ο δοτικός Ζυγός είναι εκεί για να τον κάνει να νιώσει μοναδικός.

Το σεξ μεταξύ τους είναι ρομαντικό αλλά και γεμάτο πυροτεχνήματα και γενικά πολύ δραματικό. Το ζουν σαν να παίζουν σε ταινία θα έλεγε κανείς.

Σκορπιός και Αιγόκερως

Το πιο kinky από τα ζευγάρια ζωδιών της λίστας, Σκορπιός- Αιγόκερως αν και είναι πολύ διαφορετικοί στο κρεβάτι ταιριάζουν απίστευτα.

Βγάζουν τον καλύτερο εαυτό του άλλου στο κρεβάτι και δεν έχουν πρόβλημα να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα και στάσεις.

Διαβάστε ακόμη: Ποια ζώδια θα κάνουν σχέση τον Ιούνιο