Σε αυτά τα ζώδια θα τους χαμογελάσει… η τύχη τον Ιούνιο

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρώτου και επίσημα καλοκαιρινού μήνα, με κάποια από τα ζώδια να ευνοούνται παραπανω τον Ιούνιο.

Με το θερινό ηλιοστάσιο να βρίσκεται λίγα «βήματα» μακριά, εισερχόμαστε στην πιο πολυάσχολη και περιπετειώδη περίοδο του έτους.

Ποια ζώδια άραγε θα τους «χαμογελάσει» η τύχη; Δείτε αναλυτικά: 

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία και αρχίζετε να νιώθετε και πάλι ο εαυτός σας.

Ειδικά από τις αρχές του μήνα έως περίπου τα μέσα Ιουνίου, θα αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε τις σκέψεις σας, αλλά και το πώς τις μοιράζεστε με τους άλλους.

Τον καιρό που πέρασε καταφέρατε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να ανασυγκροτήσετε τον εαυτό σας, τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε τα σχέδιά σας σε δράση.

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με ζώδια δείτε ΕΔΩ

Παρθενος

Η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά σας χτυπούν κόκκινο. Με τον ανάδρομο Ερμή να σας επηρεάζει νιώσατε αποδιοργανωμένοι και «χαμένοι».

Με τον Ερμή να εισέρχεται στον 10ο οίκο σας, αυτόν της καριέρας, θα μπορείτε πλέον να δείτε πιο καθαρά ορισμένα πράγματα και να «αγκαλιάσετε» τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας αντιλαμβάνονται πως σας έχουν ανάγκη και πλέον νιώθετε ικανές να τους καθοδηγήσετε όπως πρέπει. Η ώρα να αναδείξετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας έφτασε.

Τοξότης

Το προηγούμενο διάστημα δώσατε μεγάλη έμφαση στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά από τις 14 Ιουνίου αρχίζετε να βάζετε και τον εαυτό σας στο κάδρο.

Η αίσθηση ελευθερίας είναι καίρια για εσάς και ενώ συζητάτε με τους άλλους, αντιλαμβάνεστε πως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε.

Μήπως τελευταία παραμελήσατε το δικό σας, προσωπικό ταξίδι προς τη σοφία και την αλήθεια, για το καλό της σχέσης με άλλους;

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας σε σχέση με το ταίρι, την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

Διαβάστε ακόμη: Tα ζώδια που θα περάσουν ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο