Ποια ζώδια θα κάνουν σχέση τον Ιούνιο

Ποια ζώδια ευνοούνται αυτόν τον μήνα κι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση, τι σας επιφυλλάσσει ο Ιούνιος;

Aυτός ο μήνας υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Δες λοιπόν αν ανήκεις στα τυχερά ζώδια που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο και 5ο ηλιακό σου οίκο υπόσχεται μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου, με εσένα να αφήνεις για λίγο στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις και να στρέφεσαι προς την ευχαρίστηση και την ψυχαγωγία.

Η πέρασή σου είναι δεδομένη αυτή την εποχή και μέχρι τις 23 του μήνα θα έχεις την ευκαιρία κάποιο από τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις, ακόμα κι αν δεν το επιδιώξεις, να κλέψει την καρδιά σου.

Πολλές πιθανότητες έχεις για δημιουργία σχέσης, γύρω στις 10 και μετά στις 21/6 γι’ αυτό φρόντισε να κυκλοφορείς.

ΖΥΓΟΣ

Παραμένεις φαβορί για «δέσμευση» καθώς ο Δίας θα συνεχίσει να βρίσκεται απέναντί σου, στον οίκο των σχέσεών σου και τουλάχιστον εσύ του α’ δεκαημέρου θα δεις να αυξάνεται η δημοτικότητά σου, να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου, κάτι που θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και επαφές κάθε είδους.

Σε αυτά συνηγορεί και η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου που εκτός τις υλικές, έρχεται να σου προσφέρει και ερωτικές απολαύσεις.

Μια έντονη έλξη πολύ πιθανό να καταλήξει σε αμοιβαίο έρωτα και στη δημιουργία μιας σχέσης,

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τόσο ο Άρης και ο Δίας που θα βρίσκονται στον 5ο οίκο σου, όσο ο Ήλιος, ο Ερμής και μετά τις 23 η Αφροδίτη που θα βρίσκονται στον 7ο οίκο σου σε χρήζουν ένα από τα φαβορί για να… αποκατασταθείς ερωτικά τον Ιούνιο.

Το παιχνίδι θα πάρει άγρια ομορφιά, να σου αρέσουν και να αρέσεις σε αρκετούς και αρκετές, να αυξάνεις το γκρουπ των θαυμαστών σου μέσα από αυτούς, να βρεις εκείνον/η που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Η εύνοιά σου είναι δεδομένη, οπότε μην κολλάς πουθενά γιατί ό,τι κι αν επιχειρήσεις θα στεφθεί με επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ του α’ δεκαημέρου συγκεντρώνεις τις περισσότερες πιθανότητες για να διώξεις τη μοναξιά σου τον Ιούνιο και να κάνεις μια σχέση, που υπόσχεται όμορφες στιγμές και αρκετό σεξ.

Θα έχεις μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο, θα ελκύεις σαν μαγνήτης, οπότε κάποιος/α, από όλους/ες όσοι σε πλευρίσουν, θα καταφέρει να μπει στο κρεβάτι σου, αλλά και στην καρδιά σου.

Η δημιουργία ενός καυτού ειδυλλίου, που θα σε κάνει να ξανανιώσεις, είναι μάλλον βέβαιη.

Διαβάστε ακόμη: Σε αυτά τα ζώδια θα τους χαμογελάσει… η τύχη τον Ιούνιο