Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου

Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών, ποιο ζώδιο θα είναι ευνοημένο σήμερα Πέμπτη στα ερωτικά;

Δείτε αναλυτικά για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Υπάρχουν πολλά και σοβαρά ζητήματα που ακόμη δεν έχετε ακουμπήσει στη σχέση σας. Το ταίρι σας αυτό το γνωρίζει και θέλει να σας διώξει την ανασφάλεια.

Για περισσότερα θέματα για ΖΩΔΙΑ δείτε ΕΔΩ

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι ή να έχετε αδικηθεί από κάποιες συμπεριφορές, αλλά τώρα ξέρετε από πού πρέπει να απομακρυνθείτε ή και να μη δώσετε άλλο χρόνο για αλλαγές.

ΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με τον ζωοδότη Ηλιο για πολύ ακόμη μέσα στη ζωδιακή σας ζώνη, εσείς θα καταφέρετε να λήξετε πολλές από τις καθημερινές σας καταστάσεις που μόνο σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μια νέα αρχή θα υπάρξει για το ζώδιο του καρκίνου και την αισθηματική σας καθημερινότητα, καθώς όλα δείχνουν ότι μπορείτε να είστε εκ νέου μαζί και ποιοτικά με το άτομο που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εσείς που έχετε καταφέρει και επανασυνδεθήκατε με το άτομο που αγαπάτε θα χρειαστεί να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος και να δείτε τι μπορείτε από εδώ και μετά να καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Με το σύντροφό σας να είναι έτοιμος για επόμενα επίσημα – κοινά βήματα, εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σφαιρικά αν όλο αυτό στο προσεχές μέλλον μπορείτε να το διαχειριστείτε και να το υποστηρίξετε μόνιμα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι εξελίξεις είναι πολλές και μάλλον πρέπει να δείτε και εσείς τι θα κάνετε σε προσωπική ζωή, σχέσεις με συνεργάτες, αλλά και την οικογένειά σας, που δείχνει να σας έχει ποικιλοτρόπως ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Θα μπορέσετε με το πρόσωπο που αγαπάτε να έρθετε σε μια συνεννόηση και οι παρεξηγήσεις να προσπεραστούν. Οι ελεύθεροι θα έχουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε για πολύ ακόμη να περιμένετε κάποιον για να σας δώσει τις απαντήσεις του. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε λάβει τις δικές σας αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Αυτή η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα σας δώσει χρήμα, αλλά και ισχυρές επαφές, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια επανεκκίνηση στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχει μια ιστορία από το παρελθόν που σας κάνει να αισθάνεστε ότι πρέπει να δώσετε επιτέλους μια λύση. Είτε μόνιμη επανασύνδεση είτε λυτρωτικός χωρισμός.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Από σήμερα και μέχρι να βρείτε τον τρόπο, που θα προσεγγίσετε επικοινωνιακά τον άνθρωπο που θέλετε, θα πρέπει να κρατήσετε μια στάση εγκράτειας.

Διαβάστε ακόμη: Αυτά ειναι τα πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά αυτή την εβδομάδα