Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο: Τα ζώδια που θα ζοριστούν στα ερωτικά

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Ταύρου και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 3/6/2022, με αποτέλεσμα τρία ζώδια να ζοριστούν στα ερωτικά αφού θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να τραβήξουν την προσοχή κάποιου.

Για ορισμένα ζώδια, από τις 23 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2022, ενδεχομένως θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, την εμφάνιση, την αυτοπεποίθηση να απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Εμείς σας παρουσάζουμε τα τρία ζώδια που θα χρειαστεί να προσπαθήσουν πολύ για την αγάπη κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο.

Για περισσότερα θέματα δείτε ΕΔΩ

1. Καρκίνος

Αυτό το διάστημα χρειάζεται προσοχή, ώστε να μην κάνετε μια κίνηση για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου που σας αρέσει με τέτοιον τρόπο που θα σας κάνει να φανείτε απελπισμένοι.

Νιώθετε μοναξιά και η μοναξιά σάς έχει κάνει να πιστεύετε ότι δεν πρόκειται ποτέ να έχετε κάποιον στη ζωή σας που θα σας αγαπήσει.

Αυτό σας φρικάρει και σας κάνει να ενεργείτε από απελπισία. Δεν αντέχετε την ιδέα να είστε μόνοι και θέλετε να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Όμως, δεν έχετε σκεφτεί το γεγονός ότι ίσως απλά χρειάζεται χρόνος. Ή ότι είστε υπέροχα μόνοι σας, χωρίς να χρειάζεται να σας ορίζει μια σχέση.

2. Παρθένος

Η μοναξιά έχει κυριεύσει τον κόσμο σας, Παρθένοι, και επειδή δεν θα το παραδέχεστε, την υπεραντισταθμίζετε προσποιούμενοι ότι είστε οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο.

Αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι είναι ένα λυπημένο και απελπισμένο άτομο, που νιώθει ότι οι μέρες δόξας του τελείωσαν εδώ και πολύ καιρό.

Βέβαια, το καλό είναι ότι στην πραγματικότητα δεν σας νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς. Αλλά να έχετε κατά νου, εάν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον, ότι είναι εντάξει να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως είναι.

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πάρα πολύ και δεν χρειάζεται να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ενώ προσπαθείτε.

3. Υδροχόος

Προσπαθείτε τόσο πολύ να κάνετε κάποιον να σας αγαπήσει που στην πραγματικότητα έχετε αποσυρθεί και έχετε φτιάξει στο μυαλό σας αυτή την αγάπη. Δεν αντέχετε άλλο τον πραγματικό κόσμο.

Αν και στην πραγματικότητα δεν καταβάλλετε ουσιαστική προσπάθεια για την αγάπη, μπορεί αυτές τις μέρες να έχετε την αίσθηση ότι έχετε κάνει πολλές υποχωρήσεις. Αφήστε λίγο τις μέρες να περάσουν και αναλάβετε δράση.

Διαβάστε ακόμη: Αυτά ειναι τα πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά αυτή την εβδομάδα