Αυτά τα ζώδια θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα

Κάτι διαφορετικό συμβαίνει…Το νιώθεις κι εσύ…

Όταν ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό αντιπροσωπεύει τη μετάβαση σε ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα τα παρακάτω ζώδια θα βιώσουν τη χειρότερη εβδομάδα τους.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Θα κληθείς να διαχειριστείς μια νέα σειρά από προβλήματα και ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα σε ταρακουνήσει για τα καλά.

Κριός

Ο ανάδρομος Άρης σε έχει κάνει να τρέχεις το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να νιώσεις εντελώς μπερδεμένη από τις πολλές απορρίψεις που έχεις δεχτεί. Ακόμα κι αν αυτό σε ρίχνει, θα σε κάνει πολύ πιο δυνατή και θα σου θυμίσει γιατί είσαι τόσο παθιασμένη με πολλά πράγματα.

Αν αγαπάς κάτι αρκετά, δεν έχει σημασία αν είσαι καλή σε αυτό. Το κάνεις γιατί σου δίνει έμπνευση και όχι γιατί σε κάνει να φαίνεσαι επιτυχημένη. Σκάψε βαθύτερα και βρες το νόημα πίσω από κάθε πράγμα που κάνεις.

Σκορπιός
Αιγόκερως

Το να βρεις μια στιγμή για να χαλαρώσεις μοιάζει αδύνατο αυτή τη βδομάδα. Είναι σαν ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται σε εγρήγορση και δεν μπορείς να ξεκουραστείς ούτε λεπτό. Βρες χρόνο να πάρεις ανάσα.

Διαφορετικά μπορεί να καταλήξεις να καταπιέσεις πολλά πράγματα που θα οδηγήσουν σε έκρηξη. Βρες πέντε λεπτά να απενεργοποιήσεις το κινητό σου, να κλείσεις τα μάτια και να αναπνεύσεις.

Θα εκπλαγείς από το πόσο αυτή η στιγμή της συγκρατημένης ανακούφιση θα κάνει τη διαφορά για σένα.

ΠΗΓΗ: Marie Claire

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων: