Αυτά τα ζώδια θα εχουν έναν δύσκολο Σεπτέμβριο

Μπορεί ορισμένοι να έχουν έναν ονειρεμένο Σεπτέμβριο για άλλους να επιφυλάσσονται προβλήματα και εμπόδια, ποιοι όμως θα τα βρούν «σκούρα»;

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα προκύψουν.

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το astrology.gr είναι τα εξής:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα.

Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έντονο ανταγωνισμό, αρκετές διαφωνίες (ενίοτε και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα) και αντιδράσεις για τις… αντιδράσεις.

Διάφορα πρόσωπα μέσα από τη δουλειά σου θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου αντιεπαγγελματική.

Από την άλλη, η Πανσέληνος στον άξονά σου, στις 10, θα αφαιρέσει κάθε υπομονή και ανεκτικότητα. Θα γυρίσει και ο Ερμής ανάδρομος, στις 11, οπότε αποχαιρέτα οικονομικά πλάνα και προγράμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μεγάλο ζόρι δεν θα έχεις, αλλού είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου, όπου θα επικρατεί χάος.

Εκτός του ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου θα σε έχουν στην μπούκα ή θα σου βγάλουν ξαφνική επίθεση, άνευ λόγου και αιτίας, πολύ πιθανό με την Πανσέληνο, στις 10, να υπάρξει και απρόσμενη εξέλιξη με ένα ακίνητο και να τραβάς τα μαλλιά σου.

Πώς να μην είσαι κι εσύ στην τσίτα και να μην θέλεις να το βάλεις στα πόδια; Σαν κερασάκι για τον Σεπτέμβριο, έχουμε και τον ανάδρομο Ερμή στον 5ο οίκο σου, από τις 11, αν και τα στραβά του θα αρχίσεις να τα βλέπεις νωρίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ακόμη από τα ζώδια που θα ζοριστούν αυτόν τον Σεπτέμβριο. Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη και οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο να τα βροντήξεις κάτω και να φύγεις, αφού άκρη δεν θα βγαίνει.

Από την άλλη, θα τραβάς άτομα ελαφρώς ανισόρροπα, που δεν ξέρουν τι θέλουν και παρ’ όλα αυτά θα έχουν και… άποψη, γι’ αυτό αν θέλεις την ηρεμία σου, πρόσεξε και κράτα χαμηλά τα επίπεδα του ενθουσιασμού σου.

Χάος και αταξία θα επικρατήσει και στο σπίτι σου με την Πανσέληνο στις 10, όπου πολλά από αυτά που ήξερες θα τα ξεχάσεις, όσον αφορά στη δουλειά σου. Κι η υγεία σου πάντως δε θα είναι στα καλύτερά της.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στους Διδύμους προκαλεί ήδη μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον σου και σου στερεί στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής γαλήνης, εξ αιτίας των καβγάδων μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου.

Ο καθένας θα έχει λόγο και γνώμη, ακόμα κι αν δε του τα ζητήσεις και σαν να μην έφταναν αυτά, ανακατώματα και μπερδέματα θα έχεις και σε περιουσιακά θέματα, ενώ στο μενού περιλαμβάνονται και ζημιές στο σπίτι σου.

Με την Πανσέληνο, στις 10, μπαίνει και ο Ουρανός στο παιχνίδι, που για άτομα cool σαν κι εσένα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αφού το ταίρι σου ή ένας/μία συνεργάτη/α θα πάθουν κρίση και θα φας ξαφνική επίθεση.

Ενδεχομένως και να διακοπεί μια συνεργασία για απροσδιόριστους λόγους.

Δαβάστε ακόμη: Ζώδια: Ποια θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές αυτό το καλοκαίρι