Αυτά ειναι τα πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά αυτή την εβδομάδα

H νέα εβδομάδα που έχει ξεκινήσει προβλέπεται αρκετά δύσκολη ειδικά για στον τομέα της αγάπης και των σχέσεων, κάποια ζώδια όμως θα είναι περισσότερο ευνοημένα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εκρήξεις και εντάσεις, με τις όψεις των πλανητών να  ευνοούν τις διαμάχες και τους διαπληκτισμούς, ενώ για το ποια θα είναι η έκβαση εξαρτάται από τη δική μας προθυμία για λύση και υπομονή.

Ωστόσο, τρία ζώδια θα δουν βελτίωση στα ερωτικά τους την τρέχουσα εβδομάδα (23 Μαΐου έως 29 Μαΐου).

Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια έχετε τον νου σας για μια επανασύνδεση, μία συγγνώμη ή παραδοχή των λαθών από άλλους.

Διαβάστε επίσης: Τα ζώδια από 23 έως 29 Μαΐου 2022 – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα καταλάβετε με ποιους ανθρώπους είστε πραγματικά κοντά, καθώς όλοι φαίνεται να παραπονιούνται διαρκώς για όλους. Νιώθετε πως εσείς και το άλλο σας μισό έχετε ξεπεράσει ορισμένα στάδια και πλέον οι μικρότητες δεν σας αγγίζουν.

Αυτή η αίσθηση της δύναμής είναι αληθινή και βασίζεται στα σωστά συναισθήματα.

Νιώθετε πως με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας μπορείτε να κάνετε πολλά βήματα και να συνεχίσετε μια σχέση που θα είναι βασισμένη σε γερά θεμέλια.

Τοξότης

Η αυτοεκτίμηση σας, για την οποία έχετε δουλέψει αρκετά, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σας. Αυτή την εβδομάδα δεν συμβιβάζεστε για τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζετε.

Πλέον, διεκδικείτε, μιλάτε και απαιτείτε αυτό που χρειάζεστε. Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας βλέπει αυτή την αλλαγή, την κατανοεί και τη σέβεται, επειδή ξέρει πως θα κάνετε και εσείς το ίδιο.

Υδροχόος

Η προσοχή του συντρόφου σας είναι πάνω σας. Ενώ όλοι γύρω σας παραπονιούνται για το πόσο ευάλωτοι είναι και αδιάφοροι περνούν στο ταίρι τους, εσείς ζείτε σε έναν άλλο κόσμο.

Δεν αφήνετε τον αρνητισμό να εισβάλλει στις σκέψεις και τη σχέση σας.

Είστε ανεξάρτητες, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε σχέση. Το ταίρι σας αυτό το κατανοεί και εσείς νιώθετε την απόλυτη ευτυχία.