Μάσκα προσώπου για ενυδάτωση: Δες πως η επιδερμίδα σου θα λάμψει ξανά

Η ενυδάτωση του προσώπου, θα σας βοηθήσει να φανείτε και να νιώσετε νεότεροι, θα έχετε πιο ελαστικό  και σφριγηλό δέρμα και θα κρατήσει την επιδερμίδα του προσώπου σας καθαρή και ενυδατωμένη.

Η όμορφη και υγιής επιδερμίδα είναι ένα ζήτημα που βασανίζει όλες τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Είναι γνωστό πως έχουν γραφτεί πολλά beuaty tips και μέθοδοι καταπολέμησης τόσο της ανεπιθύμητης λιπαρότητας, της ακμής και πολλών άλλων «παθήσεων» της επιδερμίδας του προσώπου που μπορεί να μας ταλανίζουν. Ένα ωστόσο είναι το μόνο σίγουρο. Η επιδερμίδα χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση και σωστό καθαρισμό, οπότε απαιτούνται και τα αντίστοιχα προϊόντα.

Πέρα από τα κατάλληλα προϊόντα που μπορεί να βρούμε στο εμπόριο, σίγουρα υπάρχουν και προϊόντα που έχουμε όλοι στο σπίτι μας, ώστε να φτιάξουμε μια μάσκα προσώπου που θα μας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση στο πρόσωπό μας. Δείτε παρακάτω κάποιες ενδεικτικά προϊόντα που θα βοηθήσουν στην ενυδάτωση του προσώπου σας.

Μάσκα προσώπου κατάλληλη για βαθιά ενυδάτωση και απολέπιση
  • Μηλόξιδο: To εν λόγω ξύδι  ρυθμίζει το pH της επιδερμίδας και μπορεί να σε βοηθήσει με την αποτοξίνωση. Τα γαλακτικά οξέα που βρίσκονται επίσης στο ξύδι βοηθούν να μαλακώσει το δέρμα και συμβάλουν στην απολέπισή του. Αραιώστε το ξύδι με νερό και απλώστε το στο πρόσωπό σας
  • Γιαούρτι με  λεμόνι: Μια εύκολη μάσκα προσώπου για σύσφιξη και λάμψη και ενυδάτωση που δρα ενάντια στις ρυτίδες και δημιουργείται με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι, είναι και αυτή του γιαουρτιού με το λεμόνι.
  • Χυμός λεμονιού: To λεμόνι έχει πολλές ιδιότητες. Αρχικά έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε οξύτητα. Σκοτώνει λοιπόν τα σπυράκια και τα βακτηρία της ακμής, ενώ διατηρεί το δέρμα υγιές και λαμπερό. Για άμεση εφαρμογή στο δέρμα, πάρτε ένα βαμβακάκι, στύψε επάνω του χυμό λεμονιού και εφάρμοσέ το στις προβληματικές περιοχές.

Δείτε παράλληλα στο παρακάτω βίντεο μια Εύκολη σπιτική μάσκα προσώπου και scrub με 3 υλικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας: