Ψάχνετε για διακοπές τον Αύγουστο – Δείτε 3 οικονομικούς προορισμούς

Ακόμα και γι’ αυτούς που είναι της τελευταίας στιγμής, και δεν έχουν κλείσει ακόμη το κατάλυμά τους ή βρίσκονται σε δίλημμα, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τρεις οικονομικούς προορισμούς για διακοπές τον Αύγουστο.

Γράφει η Ελισάβετ Κούτρα

Εννοείται πως η επιλογή των προορισμών γίνεται με κριτήρια την οικονομική διαμονή, την κοντινή απόσταση του σημείου και την εύκολη πρόσβαση είτε με ΚΤΕΛ είτε με κάποιο άλλο μέσο αλλά και με αυτοκίνητο.

Πόρτο Χέλι

Το Πόρτο Χέλι αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό αρκετών στην Πελοπόννησο αφού μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες διακοπές με σχετικά χαμηλό budget.

Καλό φαγητό και επιλογές για καφέ και ποτό, όμορφες παραλίες και η δυνατότητα να αποδράσεις στις Σπέτσες κάνουν το Πόρτο Χέλι μια safe επιλογή για το καλοκαίρι.

Υπάρχει η δυνατότητα να φτάσεις εκεί με καράβι από Πειραιά αλλά η καλύτερη λύση είναι το αυτοκίνητο για να έχει τη δυνατότητα να μετακινείσαι. Ξεχωριστό μέρος η παραλία Κουνουπιού(photo), που είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Αργολίδας.

Αίγινα

Το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού είναι μια ακόμα επιλογή που συνδυάζει οικονομικές διακοπές τον Αύγουστο και εύκολη πρόσβαση με καράβι από το λιμάνι του Πειραιά.

Στην Αίγινα θα βρείτε από θρησκευτικούς τουρίστες, λόγω του Αγίου Νεκταρίου, μέχρι και νέους που επέλεξαν έναν κοντινό προορισμό με νυχτερινή ζωή και συμπαθητικές παραλίες

Στο νησί θα βρείτε ταβέρνες με καλό και οικονομικό φαγητό ενώ το βράδυ στο κέντρο της πόλης μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για περισσότερα άρθρα για ΤΑΞΙΔΙΑ πατήστε ΕΔΩ

Λουτρά Αιδηψού

Μια παρεξηγημένη επιλογή από τους πιο νεαρούς αφού τα Λουτρά Αιδηψού συνδέονται με τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Παρόλο που συγκεντρώνουν αρκετούς ηλικιωμένους, διαθέτουν αρκετά μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης όπως επίσης και πιο χαλαρά καφέ για πρωί ή απόγευμα.

Σε κοντινές αποστάσεις μπορείτε να βρείτε όμορφες παραλίες ενώ με αυτοκίνητο η πανέμορφη Λίμνη απέχει μόλις 20 λεπτά.

Πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό προορισμό που αξίζει να επισκεφθούμε και να στηρίξουμε λόγω και των περσινών άσχημων γεγονότων με τις φωτιές.

Κάντε την έρευνα σας στις ταξιδιωτικές εφαρμογές και επιλέξτε τον προορισμό που σας ταιριάζει και είναι κατάλληλος για το πορτοφόλι σας.

Διαβάστε ακόμη: Φέτος ψηφίζουμε Πύλο – Αξέχαστες διακοπές για όλη την οικογένεια