Πού θα κάνετε τον γάμο σας; Ο κορυφαίος γαμήλιος προορισμός

Μπορεί το νυφικό φόρεμα για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σου να το έχεις βρει, ίσως προβληματίζεσαι όμως, για την τοποθεσία όπου θα τελεστεί ο γάμος.

Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα, η χώρα μας βρίσκεται στη δεύτερη καλύτερη θέση σε λίστα με τους τοπ γαμήλιους προορισμούς στην Ευρώπη.

Όπως φαίνεται πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν την Ελλάδα για να κάνουν τον γάμο τους χάρη στον φυσικό της πλούτο και το ειδυλλιακό σκηνικό που συνεπαίρνει τον επισκέπτη.

Άλλωστε είναι γνωστό, ότι η Σαντορίνη κι άλλα ελληνικά νησιά αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς τόσο για να κάνει κανείς τον γάμο του, όσο και για τον μήνα του μέλιτος.

Σύμφωνα με την The Wedding Travel Company, η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη, ενώ την πρωτιά παίρνει η γειτονική μας Ιταλία.

Για περισσότερα άρθρα για ΤΑΞΙΔΙΑ πατήστε ΕΔΩ

Με βάση με την έρευνα η Ιταλία είναι ο νούμερο ένα προορισμός όπου οι νεόνυμφοι απ’ όλο τον κόσμο θέλουν να παντρευτούν το 2021 και το 2022.

Δείτε αναλυτικά την τελική δεκάδα:

  1. Ιταλία
  2. Ελλάδα
  3. Ηνωμένο Βασίλειο
  4. Γαλλία
  5. Κύπρος
  6. Ισπανία
  7. Πορτογαλία
  8. Τουρκία
  9. Κροατία
  10. Μάλτα

Ειδικοί στις διοργανώσεις γάμων και την ταξιδιωτική εταιρεία με έδρα το Romford εξέτασαν καθέναν από αυτούς τους δημοφιλείς γαμήλιους προορισμούς.

Ανακάλυψαν γιατί αυτές οι χώρες αναζητούνται ιδιαίτερα από ζευγάρια που σχεδιάζουν να παντρευτούν το 2022.

Η μαγική Σαντορίνη αποτελεί πόλο έλξης και έναν ιδανικό γαμήλιο προορισμό

Εε, ναι! Δεν μπορούσε να λείπει αυτό το ειδυλλιακό μέρος από τη λίστα με τους τοπ προορισμούς για να τελεστεί ένας γάμος.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν κάθε χρόνο να παντρευτούν υπό τη μαγική θέα της Σαντορίνης.

Ίσως το πιο πολύ φωτογραφημένο ελληνικό νησί είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των ξένων τουριστών. Η Σαντορίνη σε κερδίζει με την πρώτη ματιά!

Αυτός είναι και ο λόγος που το μαγευτικό νησί αποτελεί τον ιδανικότερο γαμήλιο προορισμό για εκείνες τις ρομαντικές ψυχές που επιθυμούν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης κι αγάπης με φόντο έναν υπέροχα γαλάζιο ουρανό, καταγάλανα νερά και υπέροχες παραλίες.

Διαβάστε ακόμη: 5 προτάσεις για οικονομικές διακοπές φέτος το καλοκαίρι