Γνωρίστε την άγνωστη φυσική πισίνα στη Μάνη – Δείτε βίντεο

Ως γνωστόν η φύση κάνει θαύματα! Αναρίθμητα είναι τα φυσικά τοπία της Ελλάδας που μαγεύουν τον επισκέπτη με την ιδιαιτερότητά τους, ένα από αυτά η φυσική… πισίνα στη Μάνη.

Η φύση έχει δημιουργήσει μια απίστευτη «πισίνα» λίγο πριν την Τραχήλα του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια εσοχή σε βραχώδη ακτή, που είναι προσβάσιμη από ένα μονοπάτι κάτω από τον δρόμο.

Η τιρκουάζ, φυσική πισίνα βρίσκεται καλά κρυμμένη στην πανέμορφη πέτρινη και άγρια Μάνη, όπως παρουσιάζει η ομάδα του UpStories, η οποία ανακάλυψε το κορυφαίο σημείο στην περιοχή.

Μάλιστα, κάτοικοι αναφέρουν ότι στον Άγιο Δημήτριο άραξε ο Πάρις με τα πλοία του και έγινε η επιβίβαση της Ωραίας Ελένης και των απαγωγέων της με προορισμό τη Τροία.

Στο παρακάτω βίντεο από το κανάλι Up Stories, μπορείτε να δείτε την κρυστάλλινη φυσική πισίνα φτιαγμένη από βράχια και πέτρες.

Αναμφίβολα, η Μάνη αποτελεί σταθερή αξία για όποιον επιθυμεί χαλαρές διακοπές, ενώ εντυπωσιάζει με τις υπέροχες παραλίες τα μοναδικής αρχιτεκτονικής καταλύματα και  το καλό φαγητό.

Για να απολαύσεις και να εξερευνήσεις τη Μάνη, ειδικά αν είναι και καλοκαίρι το ιδανικό είναι να έχεις στη διάθεσή σου όσες περισσότερες ημέρες μπορείς.

Υπάρχουν πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις στη Μάνη και στις γύρω περιοχές, πέρα από την ασυνήθιστη «πισίνα», πολλές παραλίες θα σε γοητεύσουν και όχι μόνο.

Σχεδίασε το επόμενο road trip σου στην Πελοπόννησο, και ιδίως στη Μάνη και σίγουρα θα μείνεις με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Διαβάστε ακόμη: Λιχαδονήσια: Για μια σύντομη απόδραση στις ελληνικές Σεϋχέλλες!