Γαλλία: Ταξιδεύουμε στη Νίκαια μέσα από μαγικές εικόνες

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Νίκαια της Γαλλίας, θέλοντας να απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στην καρδιά της Γαλλικής Ριβιέρας, το παρακάτω βίντεο σίγουρα θα σας βοηθήσει για να οργανώσετε  το ταξίδι σας.

Η Νίκαια βρίσκεται στη νότια Γαλλία και βρέχεται από τις ακτές της Μεσογείου και είναι η πρωτεύουσα της Γαλλικής Ριβιέρας (Côte d’Azur), ενώ ο πληθυσμός της την κατατάσσει στην πέμπτη κατά σειρά μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας.

Το μεσογειακό κλίμα και η γεωγραφική της θέση την αναγάγουν σε μία περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι την αποκαλούν «Nice la belle», δηλαδή όμορφη Νίκαια.

Διακρίνεται επίσης, για τη σημαντικότητα του λιμανιού της και την ιδιαίτερη στρατηγική της θέση.

Για περισσότερα ταξιδιωτικά άρθρα δείτε τη στήλη Διασκέδαση

Δείτε μαγικές εικόνες από ψηλά και γνωρίστε καλύτερα την ομορφιά της Νίκαιας:

Σε περίπτωση λοιπόν, που επιθυμείτε να μεταβείτε στη Νίκαια σίγουρα δεν θα δυσκολευτείτε αφού το διεθνές αεροδρόμιο της περιοχής (Aéroport Nice Côte d’Azur) είναι το τρίτο μεγαλύτερο στη Γαλλία και παρέχει ανταποκρίσεις προς αναρίθμητους προορισμούς.

Σε μια περιοδεία στη Νίκαια, θα απολαύσετε το όμορφο ηλιοβασίλεμα, το μείγμα γαλλικής και ιταλικής κουλτούρας την τέχνη και τη σπουδαία αρχιτεκτονική και φυσικά το καλό φαγητό.

Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε την Place Massena, την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή να κάνετε τα ψώνια σας στα πολλά μαγαζάκια της περιοχής.

Η Νίκαια διαθέτει αρκετά αξιοθέατα που σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε, όπως και αρκετές υπαίθριες αγορές, στις οποίες μπορείτε να βρείτε φρέσκα προϊόντα, τοπικά έργα τέχνης και γαλλικά αρτοσκευάσματα που θα γλυκάνουν τον ουρανίσκο σας.

Ολοκληρώστε το ταξίδι σας στη Νίκαια με μια βουτιά στη θάλασσα και μια βόλτα κατά μήκος της ακτής, βλέποντας τον ήλιο να χάνεται στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμη:

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια – Πώς θα τα βρείτε

Μονοήμερη στο Σούνιο – Πώς μπορεί να σου μείνει αξέχαστη