Σχέση από απόσταση: Τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσει

Σχέση από απόσταση: Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται σχέση από απόσταση; Γίνεται; Και δεν τις αδικούμε μια τέτοιου είδους σχέση έχει τις δυσκολίες της, αλλά άμα καταφέρεις τις δυσκολίες να τις κάνεις “όπλα” τότε θα είναι πιο όμορφη και δυνατή σχέση που είχες ποτέ.

Πολλοί πιστεύουν ότι μια σχέση από απόσταση είναι δύσκολο να κρατήσει, κι ακόμα πιο δύσκολο να παραμείνει υγιής και δυνατή. Εκτός από όλα τα εμπόδια που πρέπει να υπερβείς σε μια σχέση – απιστία, ψέμα- ρουτίνα-, έχεις να διαχειριστείς και τα χιλιόμετρα που σας χωρίζουν. Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα διαφορετικά:

  • Εφαρμογές για επικοινωνία

Ένας οικονομικός και σύχγρονος τρόπος που μετριάζει την απόσταση και δίνει την εντύπωση – όσο είναι εφικτό- ότι είσαι δίπλα στο αγόρι σου, είναι οι διάφορες εφαρμογές, από τις οποίες θα τον βλέπεις και θα τον ακούς. Διάλεξε όμως εφαρμογές διάφορα apps που βοηθούν την επικοινωνία σας, καλό ήχο και εικόνα.

  • Κάντε πράγματα μαζί ή προγραμματίστε κάτι

Θα αναρωτιέστε πως γίνεται αυτό… Κι όμως γίνεται! Παίξτε ένα Online παιχνίδι μαζί, δείτε ένα βιντεάκι στο youtube, μιλήστε στο Skype ώρες που και οι δύο ξεκουράζεστε.

  •  Καθημερινό τηλεφωνικό ραντεβού

Και πάλι η τεχνολογία σε βοηθά πολύ. Δεν χρειάζεται να μιλάτε συνέχεια από κάμερα. Έχετε ο καθ’ ένας το πρόγραμμα του. Και αυτό σαν γυναίκα πρέπει να το τηρήσεις και να μην τον τρελαίνεις συνέχεια με την γκρίνια σου. Μια φορά την μέρα να λέτε πως πήγε η μέρα σας και να ανταλλάξετε και λίγα μηνύματα είναι μια χαρά

  • Ζήλεια; “Ξεφορτώσου” τη!

Η απόσταση φέρνει και παρεξήγησεις. Φουντώνει δε τις υποψίες για απάτη ή ότι κάτι άλλο παίζει με το αγόρι σου. Η ζήλεια σου χτυπά κόκκινο, οι καβγάδες και οι ατελείωτες ώρες αϋπνίας, δίνουν και παίρνουν. Αλλά αν δεν του έχεις εμπιστοσύνη γιατί σου έδωσε δικαιώματα επειδή έστελνε μηνύματα με τη συμφοιτήτρια από την σχολή τότε κάνεις λάθος να είσαι μαζί του και να έχεις και σχέση από απόσταση. Οι σχέσεις αυτές πρέπει να βασίζονται στην εμπιστοσύνη, ειδάλλως δεν θα κρατήσουν είτε είναι από απόσταση, είτε όχι.

Πως να διατηρήσεις μια σχέση από απόσταση – Δείτε το παρακάτω βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.