Σχέσεις: 5 αλάνθαστοι τρόποι να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον

Δύσκολο πράγμα οι σχέσεις θα πεις… Αφού λοιπόν πείστηκες ότι αισθάνεσαι κάτι παραπάνω από μια απλή συμπάθεια, ότι τον σκέφτεσαι σχεδόν όλη μέρα και επιδιώκεις επαφή μαζί του, ώρα να δεις και πώς θα του κεντρίσεις το ενδιαφέρον.

Σε όλες μας έχει τύχει κατά καιρούς να γνωρίσουμε έναν άντρα τον οποίο ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους και ενώ πολλές φορές εμείς θα επιθυμούσαμε τα πράγματα να προχωρήσουν κάπως διαφορετικά, αυτό δεν συμβαίνει.

Σε αυτό το άρθρο δεν θα αναλύσουμε τους λόγους που δεν ευδοκιμούν οι σχέσεις, αλλά θα σου προτείνουμε τρόπους για να πεις «Εεε κύριε, είμαι και εγώ εδώ!»

Τον βλέπεις άλλες φορές να δείχνει ότι ενδιαφέρεται, άλλες όχι και τόσο, ή φαίνεται ότι κάτι τον εμποδίζει για να σε γνωρίσει ή να προχωρήσετε περαιτέρω.

Εξάλλου τα πράγματα στις σχέσεις δεν είναι τόσο εύκολα. Σε κάθε περίπτωση σου προτείνουμε μερικούς τρόπους για τον κάνεις να το ξανασκεφτεί….

Για περισσότερα σχετικά άρθρα δείτε τη στήλη ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα, ωστόσο θα λέγαμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αυξάνουν την πιθανότητα επιτυχίας.

1.Αυτοπεποίθηση

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι πάντα μια ακαταμάχητη γυναίκα!

Μπορεί να είσαι full in love, μπορεί να τον κοιτάς και να σκέφτεσαι οικογένεια, παιδιά κ.τ.λ. αλλά δείξε ότι είσαι μια δυναμική γυναίκα με στόχους που δεν εξαρτάσαι από τίποτα και κανέναν.

2. Σκωτσέζικο ντουζ

Το σκωτσέζικο ντουζ περιλαμβάνει μια κρύο νερό και μια ζεστό. Δηλαδή αυτό που έχεις να κάνεις είναι τη μια να δείχνεις μια ενδιαφέρον και την άλλη να μην δείχνεις και τόσο ενδιαφέρον.

Όταν ο άντρας αισθανθεί ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται για αυτόν, αυτό θα του κινήσει την υποψία.

3. Μην τον ελέχγεις και μη ζηλεύεις!

Μπορεί όταν τον ρωτάς κάτι να σου φαίνεται αθώο αλλά πίστεψε στα ματιά του, ιδίως όταν είστε στην αρχή της γνωριμίας σας, μόνο έτσι δεν φαίνεται.

Εξάλλου, άλλο το ενδιαφέρον για να μάθεις έαν είναι καλά ο άλλος, κι άλλο η ζήλεια και ο έλεγχος.

4. Ασχολήσου και με άλλα πράγματα -κοινώς- δείξε ότι είσαι μια ενδιαφέρουσα παρουσία

Ένα συχνό λάθος που κάνουμε όταν γνωρίζουμε κάποιον είναι να παραμελούμε όσα κάναμε πριν τον γνωρίσουμε. Αυτό είναι τεράστιο λάθος!

Συνέχισε τη ζωή σου και τις καθημερινές σου δραστηριότητες ακριβώς όπως έκανες πριν συναντήσεις τον άντρα που σου έκλεψε την καρδιά.

Μην του δείχνεις λοιπόν ότι συνέχεια διαθέσιμη, ενώ αποκάλυψε του ότι έχεις ενδιαφέροντα πράγματα να του πεις και να κάνετε.

5. Βάλε τη φαντασία του να δουλέψει!

«Χρυσός κανόνας!» Να φροντίζεις έτσι ώστε σε κάθε σας συνάντηση τα ρούχα που φοράς να είναι τέτοια που να προκαλούν τη φαντασία του.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να είναι με ακραίο τρόπο αποκαλυπτικά. Το παραπάνω αποκαλυπτικό δεν αφήνει την φαντασία να δουλέψει και ο άντρας χάνει το ενδιαφέρον του. Η λύση βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση.

Διαβάστε ακόμη: Απιστία: Ο πραγματικός λόγος που οι άνθρωποι απατούν