Πώς θα καταλάβεις εάν ταιριάζετε από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Eάν νομίζεις ότι το πρώτο ραντεβού δεν είναι αρκετό για να κρίνει τη μεταξύ σας πορεία μάλλον θα πρέπει να το ξανά σκεφτείς.

Γράφει η Ευγενία Μποτοπούλου

Κι ενώ μιλούσατε για καιρό, ήρθε η στιγμή του πολυπόθητου ραντεβού. Οι προετοιμασίες από πλευράς σου πυρετώδεις για να είσαι εκθαμβωτική στην πρώτη σας γνωριμία.

Ωστόσο τι μένει να δεις τώρα; Φυσικά το σημαντικότερο, εάν έχετε χημεία και εάν τελικά ταιριάζετε. Το πρώτο ραντεβού είναι πάντα κρίσιμο και δίνοντας προσοχή στη γλώσσα του σώματος, θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά.

Ο τρόπος που κινείσαι και αλληλεπιδράς μπορεί να φανερώσει στον άλλον πώς νιώθεις ή αν είσαι ενθουσιασμένη μαζί του.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα δείτε τη στήλη ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι γίνεται όμως με τον τρόπο που αντιδρά εκείνος προς εσένα; Πώς θα καταλάβεις εάν ο άντρας απέναντι σου σε θέλει;

Άγγξε με!

Ένας τρόπος να δείξεις τη συμπάθεια σου ή και την έλξη σου για το άτομο δίπλα σου είναι το άγγιγμα και οι γλυκές χειρονομίες.

Για παράδειγμα, το να βάλει το χέρι του στην πλάτη σου καθώς μπαίνετε στο εστιατόριο, λέει πολλά, ή το να καθίσετε στο τραπέζι και να αγγίξει το χέρι σου για μερικά δευτερόλεπτα.

Όλες αυτές οι χειρονομίες μπορούν να σηματοδοτήσουν τα αρχικά στάδια μιας πιθανής σχέσης και αν μη τι άλλο το ενδιαφέρον από πλευράς του!

Eye contact ή αλλιώς σε βλέπω και… λιώνω

Ένα σημάδι που μαρτυρά την ερωτική έλξη είναι η επαφή που έχετε με τα μάτια. Όταν θέλεις πολύ τον άλλον, συνήθως, δεν μπορείς να σταματήσεις να τον κοιτάς και δεν στρέφεις καν το βλέμμα σου αλλού όταν σε κοιτάει και εκείνος.

Ωχ τι έχει πάθει η φωνή μου;

Σύμφωνα με έρευνες η έλξη που νιώθεις για τον άλλον/η ανεβάζει τους τόνους της γυναικείας φωνής και χαμηλώνει τη φωνή των ανδρών.

Μάλιστα μπορείς να τον τσεκάρεις από το πως μιλά στους άλλους ανθρώπους φίλους, οικογένεια κ.α. και έπειτα σύγκρινέ το με τις δικές σας συνομιλίες.

Το καλύτερο είναι πως αυτό είναι μια αυθόρμητη κίνσηση που δεν μπορεί ο άλλος να κρύψει.

Διαβάστε ακόμη:

Σχέσεις: 5 αλάνθαστοι τρόποι να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον