Πώς να απογειώσετε τη σεξουαλική σας διάθεση στις διακοπές

Εάν είστε από τους τυχερούς και βρίσκεστε ήδη σε κάποια παραλία, ή μετράτε αντίστροφα για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον/την σύντροφό σας και να απογειώσετε τη σεξουαλική σας διάθεση.

Για τους περισσότερους ένα ταξίδι αποτελεί μια απόδραση από την καθημερινότητα, η οποία ενισχύει τη λίμπιντό τους και επιτρέπει να απολαύσουν περισσότερο το σεξ.

Και μόνο η σκέψη ότι θα περάσουν χρόνο μακριά από τη βαρετή καθημερινή ρουτίνα, το γραφείο και τις υποχρεώσεις και θα χαλαρώσουν στην αγκαλιά του μόνιμου ή ενός νέου συντρόφου, απογειώνει την ερωτική διάθεση.

Οι διακοπές είναι συχνά γι’ αυτούς μια ευκαιρία να εκπληρώσουν κάθε σεξουαλική επιθυμία τους, που δεν θέλουν να χάσουν.

Τι καλύτερος τρόπος λοιπόν για να γίνει αυτό από την ένταξη νέων παιχνιδιών στη σεξουαλική ζωή!

Για περισσότερα σχετικά άρθρα δείτε τη στήλη ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια, τα sex toys δεν είναι πια ταμπού ενώ έχουν γίνει βασικοί πυλώνες ικανοποίησης, τόσο των ζευγαριών, όσο και των ανδρών και γυναικών στις προσωπικές τους στιγμές.

Στατιστικά, οι αναζητήσεις για τα καλύτερα από αυτά, και κυρίως για εκείνα που προσφέρουν υψηλή ποιότητα, αυξάνονται χρόνο με το χρόνο.

Η χρήση τους από το 2020 και μετά παρουσιάζει σημαντικότατη άνοδο, συγκριτικά με τα ποσοστά που καταγράφονταν πριν από την πανδημία, όπως διαπίστωσε μια ιταλική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Frontiers in Psychology.

Είναι ξεκάθαρο πια ότι οι εποχές που οι αναστολές για τη χρήση ερωτικών παιχνιδιών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς ανεβάζουν τη σεξουαλική σας διάθεση.

Δημιουργήστε ωστόσο, τις καταλλήλες συνθήκες για να απολαύσετε στο έπακρο τις ερωτικές σας στιγμές με το έτερο ήμισυ.

Φροντίστε, πριν ξεκινήσετε ένα ρομαντικό ταξίδι να βρίσκετε χρόνο αποκλειστικά για τους δυο σας (χωρίς τα παιδιά, συγγενείς, φίλους στο διπλανό δωμάτιο).

Βρείτε χρόνο να επικοινωνήσετε τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Η συζήτηση επιτρέπει να γνωρίσετε τον σύντροφό σας καλύτερα, σας φέρνει πιο κοντά και τελικά βελτιώνει τη σεξουαλική σας ζωή.

Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα δίνει την ευκαιρία εξερεύνησης νέων απολαύσεων.

Διαβάστε ακόμη: Επανασύνδεση μετά τον χωρισμό – Πέντε λόγοι που «τα ξαναβρίσκουμε»