Ξύλινα πάνελ: Φέρε την πολυτέλεια στο σπίτι σου με μια κίνηση

Η απόλυτη τάση στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου που τη βλέπουμε κυριολεκτικά παντού είναι τα ξύλινα πάνελ τοποθετημένα σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Γράφει η Ηλέκτρα Σπανού

Μιας που η εποχή ευνοεί για αλλαγές και ανακαινίσεις, εάν ψάχνετε να δώσετε μια αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι αλλά συγχρόνως και ζεστασιάς προς εσάς και τους επισκέπτες σας, τότε έχουμε τη λύση.

Όπως ξέρουμε όλοι η όψη ξύλου κάνει το σπίτι να φαίνεται πιο ζεστό και φιλόξενο, ενώ εάν τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου σας είναι μίνιμαλ, τότε αυτός ο συνδυασμός θα απογειώσει το στιλ του σπιτιού.

Αποτελεί μια ιδέα που είναι προσιτή οικονομικά και συνάμα το απόλυτο trend στην interior διακόσμηση.

Δεν θα σας κουράσω άλλο, θα σας πω λίγα πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε προτού τοποθτήσετε τις εν λόγω κατασκευές.

Τα ξύλινα πάνελ, ένα δημοφιλές υλικό για την εσωτερική διακόσμηση του διαμερίσματος του σπιτιού ή και της βεράντας μπορείτε να το βρείτε σε πολλα χρώματα και σχέδια, ενώ παράγονται από φυσικά υλικά.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα για διακόσμηση δες τη στήλη ΣΠΙΤΙ

Η ελκυστική εμφάνιση και η φιλικότητα προς το περιβάλλον του φυσικού ξύλου δίνουν στο εσωτερικό μια αίσθηση αριστοκρατίας.

Στα θετικά συγκατελέγεται η πρακτικότητα αυτής της κατασκευής όπου σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε σε οποιοδήποτε χώρου του σπιτιού, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, παιδικό δωμάτιο, κουζίνα.

Αναφορικά με το κόστος των πάνελ ποικίλει ανάλογα από το υλικό κατασκευής. Για παράδειγμα, οι ξύλινες μοριοσανίδες είναι φθηνές, ενώ παρέχουν μια αρκετά μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών.

Πάρτε ιδέες για διακόσμηση με πάνελ στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Extra tip: Δεν ενδείκνυται η εγκατάσταση ξύλινων πλακών σε χώρους με υψηλή υγρασία, για παράδειγμα, σε ένα μπάνιο. Σε τέτοιες συνθήκες, τα πάνελ δεν θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα αρχίσουν να σαπίζουν, και σύντομα θα χρειαστούν αντικατάσταση.

Διαβάστε ακόμη: 10 έξυπνες DIY ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι με μπουκάλια κρασιού