Κομοδίνα που δεν ξεπερνούν τα 10 ευρώ για εσένα που δεν έχεις χώρο

Οι μικροί χώροι είναι αγαπημένο μας θέμα, καθώς ψάχνουμε να βρούμε λύσεις οικονομικές αλλά και πρακτικές που θα μας λύσουν τα χέρια, με αυτή τη φορά να επικεντρωνόμαστε στα κομοδίνα.

Γράφει η Ηλέκτρα Σπανού

Το κομοδίνο είναι το πρώτο έπιπλο που χρησιμοποιούμε το πρωί και το τελευταίο που ακουμπάμε κάθε βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο.

Κινητό, βιβλίο, γυαλιά, τάμπλετ είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα που συνηθίζουμε να αφήνουμε στο κομοδίνο, συνεπώς χρειαζόμαστε ένα έπιπλο λειτουργικό, αλλά και μοντέρνο.

Δεν είναι λίγες ωστόσο, οι φορές που ο χώρος στο υπνοδωμάτιο δεν μας επιτρεπει να τοποθετήσουμε το luxury κομοδίνο που είδαμε στο Printerest και θέλουμε να αποκτήσουμε διακαώς.

Για εσάς λοιπόν που ο χώρος αριστερά και δεξιά του κρεβατιού σας δεν επαρκεί για μεγάλα κομοδίνα, σας έχουμε τη λύση και μάλιστα πολύ οικονομική, με τους λάτρεις του μίνιμαλ να την αγαπούν ιδιαιτέρως.

Η λύση λοιπόν είναι κομοδίνα τοίχου – ράφια! Δεν έχεις χώρο για κομοδίνο. Έχεις χώρο όμως για μικρό ράφι; Φτιαξε λοιπόν μόνος σου ένα κομοδίνο τοίχου.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα για διακόσμηση δες τη στήλη ΣΠΙΤΙ

Ψάχνοντας βρήκαμε στα ΙΚΕΑ το τέλειο κομοδίνο-ράφι με την τιμή και των δύο να μην ξεπερνά τα 10 ευρώ. Μάλιστα η τοποθέτηση είναι αρκετά εύκολη, καθώς το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κάνεις δύο τρύπες στον τοίχο.

Συνδυάσε το με ένα όμορφο πορτατίφ ή κάποιο διακοσμητικό γλαστράκι για να δώσεις τη έξτρα στιλ στον χώρο σου.

Παρ όλα αυτά εάν δεν διαθέτεις καθόλου χώρο αριστερά και δεξιά του κρεβατιού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κεφαλάρι του κρεβατιού σε διπλό ρόλο και να τοποθετήσεις εξίσου ράφια αλλά σε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Εκεί μπορείς ακόμη, να βάλεις εκτός από τα προσωπικά σου αντικείμενα, όμορφους πίνακες, πράσινα διακοσμητικά φυτά, έτσι ώστε να δώσεις μια αίσθηση ζωντάνιας, στιλ και πολυτέλειας στην κρεβατοκάμαρά σου.

Δες παρακάτω τις ιδέες που βρήκαμε για «έξυπνο» κομοδίνο-ράφι στον τοίχο

Διαβάστε ακόμη: Ξύλινα πάνελ: Φέρε την πολυτέλεια στο σπίτι σου με μια κίνηση