10 έξυπνες DIY ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι με μπουκάλια κρασιού

Οι DIY κατασκευές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, καθώς με έξυπνα tips εξοικονομούμε χρήματα και φτιάχνουμε πρωτότυπα πράγματα για το σπίτι και όχι μόνο.

Γράφει η Ηλέκτρα Σπανού

Σερφάροντας στο Διαδίκτυο θα βρείτε πολλές ιδέες για κατασκευές με αντικείμενα που είναι προς απόσυρση.

Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε με τα άδιεα μπουκάλια κρασιού.

Κι ενώ απόλαυσες το αγαπημένο σου κρασί, ετοιμάζεσαι να πετάξεις στην ανακύκλωση τη συσκευασία.

Μην το κάνεις! Αντί να ανακυκλώσεις τα γυάλινα μπουκάλια κρασιού μπορείς να τα μετατρέψεις σε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα όπως βάζα, γλάστρες και μια σειρά από εκπληκτικά διακοσμητικά που δίνουν στο σπίτι μια διαφορετική ατμόσφαιρα.

Το μόνο που χρειαέζεσαι είναι φαντασία και δημιουργικότητα και μερικά έυκολα υλικά που θα βρεις στο εμπόριο, όπως για παράδειγμα μπογιά, πινέλα κ.τ.λ..

Για περισσότερα σχετικά άρθρα για διακόσμηση δες τη στήλη ΣΠΙΤΙ

Στο Womanblog.gr σας δίνουμε αρκετές επιλογές από γυναίκες που τις έχουν δοκιμάσει για να διαλέξεις και εσύ εκείνη ή εκείνες που σε ικανοποιούν περισσότερο και ταιριάζουν με το προσωπικό σου γούστο και χώρο.

Μην περιοριστείς στη διακόσμηση του καθιστικού ή της τραπεζαρίας αλλά χρησιμοποίησε τα και για τη διακόσμηση της βεράντας και του κήπου σου.

Παρακάτω, συγκέντρωσα μερικές δημιουργικές ιδέες για το πώς να μετατρέψεις ένα συνηθισμένο γυάλινο μπουκάλι σε ένα DIY αριστούργημα!

 

 

Όλες οι λύσεις είναι απλές στην κατασκευή, ίσως να χρειαστείς κάποια ειδικά εργαλεία για κάποιες από τις παρακάτω ιδέες, όπως κόπτης, κόλλα, χρώμα για γυαλί, κορδέλες, σχοινί και ότι άλλα μπιχλιμπίδια θές.

Μπορείς να προσθέσεις στο άδειο μπουκάλι κρασιού κουμπιά, υφασμάτινα λουλούδια, ή απλά να το βάψεις στο χρώμα της αρεσκείας σου.

Διαβάστε ακόμη:

Οι καλύτερες προτάσεις για καλοκαιρινή ανακαίνιση σπιτιού

Eξοικονόμησε χώρο στην ντουλάπα σου με τρία βήματα