Grammy 2021: Το ρεκόρ της Μπιγιονσέ και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις (pics)
Grammy 2021: Tα φετινά βραβεία μπορεί να μην είχαν τον «παλμό» και τη ζωντάνια του κοινού όπως τις προηγούμενες χρονιές, είχαν όμως εντυπωσιακές εμφανίσεις, μεγάλους νικητές και φυσικά… ρεκόρ!
Τα μουσικά βραβεία Γκράμι πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, ξημερώματα ώρα Ελλάδος, στο Λος Άντζελες και μεταδόθηκαν παγκοσμίως μέσω διαδικτύου εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας του κορωνοϊού.
Παρόλα αυτά, το γεγονός αυτό δεν απέτρεψε τη Μπιγιονσέ να λάμψει, καθώς έμεινε στην ιστορία ως η χρονιά των ρεκόρ, αφού η Μπιγιονσέ έγινε η γυναίκα με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του θεσμού, 28 συνολικά.
Ρεκόρ ωστόσο σημείωσε και η Τέιλορ Σουίφτ, καθώς ήταν η πρώτη που κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς τρεις φορές.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε και το στιλιστικό κομμάτι, το οποίο αναδείχθηκε περίτρανα στους υποψηφίους για τα φετινά βραβεία.
Οι στιλιστικές τους επιλογές ήταν ιδιαίτερες σε μια προσπάθεια να κερδίσουν τις εντυπώσεις του κοινού έστω και διαδικτυακά.
Αναφορικά με το διαγωνιστικό μέρος των βραβείων το μεγάλο φαβορί ήταν η Μπιγιονσέ με εννέα συνολικά υποψηφιότητες.
Ακολουθούσαν η Τέιλορ Σουίφτ, η Ντούα Λίπα και ο Ρόντι Ριτς με έξι και η Μπρίτανι Χάουαρντ με πέντε.
Αναλυτικά η λίστα των βραβείων:
Album of the Year: «Folklore,» Taylor Swift
Record of the Year: “Everything I Wanted,” Billie Eilish
Song of the Year: “I Can’t Breathe,” (performed by H.E.R.)
Best New Artist: Megan Thee Stallion
Best Pop Vocal Album: “Future Nostalgia,” Dua Lipa
Best Rock Album: “The New Abnormal,” The Strokes
Best Alternative Music Album: “Fetch the Bolt Cutters,” Fiona Apple
Best Progressive R&B Album: “It Is What It Is,” Thundercat
Best Rap Album: “King’s Disease,”
Best Country Album: “Wildcard,” Miranda Lambert
Best Pop Solo Performance: “Watermelon Sugar,” Harry Styles
Best Latin Pop or Urban Album: “YHLQMDLG,” Bad Bunny
#Westcoast are you watching the #GRAMMYs? 🎶 @taylorswift13 won Album Of The Year for ‘folklore’ https://t.co/V4NkJdq7h1 pic.twitter.com/Omd3Mqmcra
— Recording Academy / GRAMMYs (@RecordingAcad) March 15, 2021
.@Beyonce becomes most awarded woman in the history of #GRAMMYS with 28 gramophones under her belt! 🙌🙌#grammys2021 #GRAMMY pic.twitter.com/zR6aIfD7Az
— Boombuzz Kenya (@BoombuzzKE) March 15, 2021
Διαβάστε επίσης:
Ιnstagram Stories: Διάσημες έγκυες μας δείχνουν τα outfits τους (pics)
Μανικιούρ στο σπίτι: Πώς να πετύχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα
Covid19: Γιατί οι γυναίκες εμφανίζουν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό
