Το κούρεμα του χειμώνα 2020: Το δοκιμάζουν όλο και περισσότερο

Το κούρεμα του χειμώνα 2020: Ως γυναίκες αγαπάμε να φροντίζουμε τα μαλλιά μας, καθώς μας προσθέτουν επιπλέον «πόντους» στο στυλ και γενικότερα στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Το θέμα μαλλιά, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία μας και στο πως βλέπουμε τον εαυτό μας.

Το Womanblog.gr έχει αναλύσει και παλαιότερα για τα κουρέματα που είναι φέτος το χειμώνα απόλυτη τάση, καθώς και τι στυλ κουρέματος ταιριάζει σε κάθε ηλικιακή φάση της γυναίκας.

Τώρα είναι η ώρα να σας παραθέσουμε το κούρεμα που βλέπουμε σε όλο και περισσότερες γυναίκες και κυρίως σε μοντέλα και stars του εξωτερικού.

Ο λόγος για το pixie cut!

Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότερες θα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και φέτος τα κοντά μαλλιά έχουν την τιμητική τους, το κοντό καρέ, αλλά και το αγορίστικο κούρεμα.

Και σε αυτό το σημείο επανερχόμαστε και πάλι στο Pixie cut. Είναι το αγορίστικο κούρεμα που πρόσφατα είδαμε και στην 24χρονη Μπέλα Χαντίντ.

Η ίδια εμφανίστηκε με αγορίστικο ξανθό μαλλί, αποσπώντας χιλιάδες θετικά σχόλια από τους εκατομμύρια followers της στο Instagram για το πόσο της πηγαίνει αυτή η αλλαγή.

Δείτε τo pixie cut της Μπέλλα Χαντίντ

Δείτε επίσης και άλλες διάσημες με pixie cut σε ξανθό, καστανό και μαύρο χρώμα

    

Θα μου ταιριάζει το pixie cut;

Αφού λοιπόν μιλήσαμε για το κούρεμα του φετινού χειμώνα, θα αναρωτιέστε εάν θα σας ταιριάζει ένα τέτοιο τολμηρό στυλ, για αυτό λοιπόν σας δίνουμε κάποια μικρά μυστικά που θα πρέπει να ξέρετε πριν το δοκιμάσετε.

Τα πρόσωπα σε σχήμα, οβάλ, στρογγυλό ή σε σχήμα καρδιάς μπορούν να δοκιμάσουν ένα pixie κούρεμα, όπως λέει η Donna Tripodi, διάσημη στιλίστρια στη Νέα Υόρκη.

«Ωστόσο, αυτό που λέει είναι ότι τα περισσότερα σχήματα προσώπου μπορούν να χειριστούν τα κοντά μαλλιά, απλά πρέπει να βρείτε τη σωστή ισορροπία», για να ταιριάζει στο πρόσωπό σας.