Οι τάσεις στα μαλλιά για φθινόπωρο/χειμώνα 2020 – 2021

Το καλοκαίρι ως γνωστόν ταλαιπωρεί τα μαλλιά μας. Ο ήλιος και η θάλασσα εξασθενεί την τρίχα, με αποτέλεσμα το φθινόπωρο να θεωρείται η πιο κατάλληλη εποχή για να τα ανανεώσουμε.

Αρχικά, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε τον κομμωτή μας για ένα κούρεμα, ιδίως τις άκρες των μαλλιών, για την καθιερωμένη ψαλίδα.

Ύστερα, θα πρέπει να αποφασίσουμε, έχοντας υπόψη τις φετινές τάσεις για το φθινόπωρο/χειμώνα, τι αλλαγή θα θέλαμε να κάνουμε. Πόσο μικρή ή πόσο μεγάλη.

Κούρεμα ή βαφή; Τι είδος κουρέματος ή τι χρώμα βαφής είναι στη μόδα, θα αναρωτιέστε πολλές από εσάς.

Για το λόγο αυτό το Womanblog.gr συγκέντρωσε και σας παραθέτει όσα θα δούμε τη φετινή σεζόν.

Βαφή φθινόπωρο/χειμώνας 2020- 2021:

Espresso Brown

Για εσάς που δεν θέλετε να αποχωρηστείτε τα σκούρα μαλλιά σας, μπορείτε να “παίξετε” με μια απόχρωση του εσπρέσο, το ψυχρό δηλαδή καστανό του εσπρέσο.

Μια απόχρωση φυσική που θα ανανεώσει συγχρόνως την εικόνα σας και αποτελεί τάση για τη φετινή σεζόν.

Τα διαχρονικά μαύρα μαλλιά

Και αυτή τη σεζόν, τα μαύρο χρώμα στα μαλλιά κυριαρχεί. Είτε πρόκειται για φυσικό χρώμα  είτε για βαφή, τα μαύρα μαλλιά χαρίζουν κομψότητα και μια σέξυ-σικ πινελιά στην εμφάνισή σας.

Έντονα χρώματα: Ανταύγειες φούξια, μωβ… και όχι μόνο! 

Για εσάς που δεν φοβάστε την αλλαγή, που έχετε υιοθετήσει μια πιο extreme εικόνα, και σας αρέσει, τι πιο κατάλληλο από μερικές ροζ ανταύγειες ή ακόμη και  κανονική βαφή σε χρώμα μωβ, φούξια, πράσινο.

Κουρέματα φθινόπωρο/χειμώνας 2020- 2021

Κοντό καρέ

Και φέτος, το καρέ κυριαρχεί. Ένα κοντό κούρεμα, όπως ένα ασύμμετρο καρέ που θα φτάνει μέχρι τους ώμους μπορεί να δώσει μια σικ αλλά συγχρόνως και παιχνιδιάρικη όψη στην εμφάνιση σας.

Αλογοουρά

Και πάλι στη μόδα η χαμηλή αλογοουρά. Ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα, ενώ μπορεί να δώσει μια ultra κομψή εμφάνιση τόσο στην καθημερινότητα σας, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Πυκνές αφέλειες

Οι αφέλειες είναι ένα look που θα δούμε πολύ φέτος, ενώ μπορούν να δώσουν μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπό σας. Αυτό μάλιστα είναι το χαρακτηριστικό που έχουν οι αφέλειες, μπορεί να δώσουν μια πιο φρέσκια όψη.

Αγορέ κούρεμα

Έχει την τιμητική του φέτος, ταιριάζει μάλιστα “γάντι” σε γυναίκες με έντονα χαρακτηριστικά και γωνίες προσώπου.

Ταιριάζει ακόμη σε όσες γυναίκες θέλουν μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά τους και πόσο μάλλον σε εκείνες που θέλουν να ξεχωρίζουν και να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.