Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών το φθινόπωρο του 2021

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών το φθινόπωρο του 2021: Ο νέος χρόνος ήρθε, και μαζί του οι νέοι στόχοι και οι νέες προσδοκίες.

Εάν δε προλάβατε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στα μαλλιά σας, τον χρόνο που μας πέρασε, τότε είναι μια πολύ καλή ιδέα να το σκεφτείτε και να το πράξετε αμέσως.

Το φθινόπωρο 2021 είναι κοντά, οπότε τι καλύτερο από μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας, καθώς θα ανανεώσει την εμφάνισή σας και θα φτιάξει την ψυχολογία σας.

Το Womanblog.gr έψαξε και βρήκε τις τάσεις στα χρώματα για το φθινόπωρο του νέου έτους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος κυριαρχούν και τα έντονα χρώματα στα μαλλιά.

Σημειώνεται ότι προτού προβείτε στο βάψιμο των μαλλιών σας, καλό θα ήταν να κάνετε το απαραίτητο κούρεμα, όπως να διώξετε την ψαλίδα από τα μαλλιά σας.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς, το κόψιμο των μαλλιών πρέπει να προηγείται του χρώματος αφού μόνο έτσι θα καταλάβετε ακριβώς πόσο σωστά κουρεμένα είναι τα μαλλιά σας, για να υποδεχθείτε το νέο σας χρώμα.

Οι τάσεις στο ξανθό

Για τις γυναίκες που θέλουν είτε να διατηρήσουν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους, ή για αυτές που θέλουν να κάνουν μια ριζική αλλαγή και να «ασπαστούν» το ξανθό, οι τάσεις για το φετινό φθινόπωρο, επιτάσσουν από ανοιχτό σταχτί ξανθό, το οποίο ήρθε για να αντικαταστήσει το πλατινέ, μέχρι το strawberry ξανθό. Είναι μια απόχρωση μεταξύ ξανθού και κόκκινου.

Παρακάτω θα δείτε πως υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τόνοι του ξανθού για κάθε γούστο:

Έντονα χρώματα μαλλιών

Μια νέα τάση που συνεχώς κερδίζει έδαφος, καθώς το δοκιμάζουν όλο και περισσότερα fashion girls του εξωτερικού. Εάν είσαι extreme τότε αυτή η τάση είναι για σένα. Extreme χρώματα, όπως τα ροζ, μωβ, μπλε, πράσινα, γκρι κ.τ.λ.

Επίσης, μια νέα τάση στα μαλλιά είναι το μεταλλικό χρώμα που ταιριάζει υπέροχα με το έντονο χρώμα καθώς χαρίζει μια ιδιαίτερη λάμψη.

Πάρτε μια «γεύση» από τις εικόνες παρακάτω:

 

 

Οι τάσεις στο κόκκινο χρώμα μαλλιών

Για τις λάτρεις του κόκκινου χρώματος, για εκείνες που είναι κοκκινομάλλες και επιθυμούν μια αλλαγή ή για όσες θέλουν να κάνουν «στροφή» στο κόκκινο χρώμα, μπορούν να δοκιμάσουν για το φετινό φθινόπωρο από πολύ ανοιχτό κόκκινο μέχρι και το πιο σκούρο.

Τα παρακάτω δείγματα θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε το ιδανικότερο για εσάς.

 

Οι τάσεις στο καστανό και το μαύρο χρώμα μαλλιών

Για τις γυναίκες που θέλουν ένα «ασφαλές» καστανό ή μαύρο για το φθινόπωρο, προτείνεται μια απόχρωση του εσπρέσο, το ψυχρό δηλαδή καστανό του εσπρέσο. Επίσης επικρατεί και το καστανό σοκολατί χρώμα, είτε σε μια πιο ανοιχτή εκδοχή είτε σε πιο σκούρη.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι στο καστανό χρώμα ταιριάζει υπέροχα η τεχνική βαφής των μαλλιών, μπαλαγιάζ το οποίο θα φωτίσει το πρόσωπό σας.

Τέλος, το διαχρονικό και σέξυ μαύρο χρώμα μαλλιών επικρατεί και φέτος.

Ρίξτε μια ματιά στα χρώματα που ακολουθούν:

 

 

Διαβάστε ακόμη: Koύρεμα – Δες τι σου ταιριάζει ανάλογα την ηλικία σου