Μυστικά για απαλά και ζουμερά χείλη

Η απολέπιση χειλιών σίγουρα είναι κάτι που δεν το σκεφτόμαστε συχνά ή το παραμελούμε. Ωστόσο και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει υγιή, απαλά και ζουμερά χείλη;

Η λύση αρχικά είναι η σωστή απολέπιση. Να διώξετε δηλαδή τα νεκρά κύτταρα για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο ζουμερά και προπάντων ενυδατωμένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φροντίδα των χειλιών πρέπει να γίνεται τόσο τους χειμερινούς μήνες, όσο και του μήνες του καλοκαιριού.

Όποια στρατηγική και αν ακολουθήσετε καλό είναι να έχετε μια ρουτίνα, το να αποκτήσεις σούπερ απαλά χείλη είναι κάτι που θέλει τον χρόνο του.

Πρώτος τρόπος

Η καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να περιλαμβάνει την απολέπιση των χειλιών που γίνεται εύκολη υπόθεση αν το κάνετε με την οδοντόκρεμα και την οδοντρόουρτσα σας.

Έτσι θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σας και θα είναι έτοιμα για ενυδάτωση.

Απλώστε έπειτα τη βαζελίνη με την οδοντόβουρτσα σας και θα δείτε τα χείλη σας πιο απαλά από ποτέ.

Δεύτερος τρόπος σκραμπ μελιού:

Το σκραμπ μελιού είναι τέλειο για την περιοχή των χειλιών σας και είναι τόσο απολεπιστικό όσο και ενυδατικό και το κυριότερο θα αφήσει απαλά τα χείλη σας.

Αναλυτικά πώς θα φτιάξετε το σκραμπ απλά και εύκολα στο σπίτι σας με δύο μόλις υλικά:

Θα χρειαστείτε ένα φλυτζάνι ζάχαρη και μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο τα οποία θα αναμείξεις καλά και θα τα απλώσεις σαν κρέμα στα χείλη σας και θα το αφήσετε λίγη ώρα να δράσει. Ύστερα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Τρτίτος τρόπος: Πες ναι στο σασκουλάκι του τσαγιού

Μπορεί να σας ακούγεται παράξενο αλλά οι επιστήμονες απέδειξαν πως βοηθάει να αναζωογονθεί το δέρμα. Αμέσως μόλις βουτήξετε σε ζεστό νερό το τσάι απλώστε το στα χείλη σας για 3-5 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για να δείτε τα χείλη σας να “σφύζουν από ζωή” θα πρέπει να ενσωματώσετε την τακτική απολέπιση των χειλιών σας στην ρουτίνα ομορφιάς σας.

Και προπάντων να μην ξεχνά τε ένα πράγμα. Τα χείλη μας δεν χρειάζονται φροντίδα μόνο το χειμώνα, που ως γνωστόν το κρύο τα ξεραίνει και τα αφυδατώνει, αλλά χρειάζεται και το καλοκαίρι να προστατευτούν από τον ήλιο και να παραμείνουν ζουμερά και ενυδατωμένα.

Τέλεια χείλη σε 1 λεπτό μόνο με 3 υλικά – Δείτε το παρακάτω σχετικό βίντεο: