Μακιγιάζ και γυαλιά μυωπίας – Tips για να ξεχωρίσεις

Μακιγιάζ και γυαλιά μυωπίας: Μια τάση πλέον είναι τα γυαλιά μυωπίας, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν απενοχοποιηθεί.

Σου έχω λοιπόν ευχάριστα νέα, καθώς θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πλέον δεν είναι λίγες οι γυναίκες που φορούν γυαλιά μυωπίας και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, αφού λειτουργούν σαν ένα extra αξεσουάρ.

Για εσένα λοιπόν που φοράς γυαλιά  μυωπίας ή εσύ που δεν τα φοράς γιατί νομίζεις ότι δεν σου ταιριάζουν ή δεν αναδεικνύει το μακιγιάζ σου, σε συμβουλεύουμε να το ξανά σκεφτείς..

Η λέξη κλειδί είναι το σωστό μακιγιάζ, με το οποίο μπορείς να κάνεις πολύ «δυνατό» το πρόσωπό σου.

Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι πάντα, είναι ότι πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στο μακιγιάζ σου καθώς το πολύ έντονο και «βαρύ» βάψιμο δεν αρέσει σε κανέναν!

4+1 μυστικά για να ξεχωρίσεις
  1. Σκιές ματιών: Προτίμησε ουδέτερες αποχρώσεις που θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα και φρέσκα, οι σκούρες αποχρώσεις είναι απαγορευτικές, καθώς θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται μικρότερα.
  2. Εyeliner: Είναι αυτό που θα δώσει ένταση στα μάτια σου και θα δέσει υπέροχα με τις nude σκιές.
  3. Mάσκαρα: Ε ναι! Δεν θα μπορούσε να λείπει, καθώς ολοκληρώνει το μακιγιάζ σου, δίνει μια άλλη όψη στα μάτια, τα κάνει σαγηνευτικά ακόμη και μέσα από τα γυαλιά σου.
  4. Κραγιόν: Μιας που έχεις επιλέξει ουδέτερες αποχρώσεις στα μάτια, μπορείς να φωτίσεις το πρόσωπό σου με ένα έντονο κραγιόν σε αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ
  5. Για σένα που θες στην καθημερινότητά σου κάτι πιο απλό, προτίμησε ένα μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις. Μπορείς λοιπόν να διατηρήσεις τις γήινες αποχρώσεις και στα μάτια και στα χείλη, εάν φοράς έναν έντονο σε σχήμα σκελετό γυαλιών.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια «γεύση»:

Διαβάστε περισσότερα:

Μidi φόρεμα/φούστα: Πώς να τη φορέσεις σωστά 

Το κούρεμα του χειμώνα 2020 – Το δοκιμάζουν όλο και περισσότερο