Η μεγαλύτερη τάση στα χρώματα μαλλιών για το 2022

Το καλοκαίρι είναι μια περιόδος όπου τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται περισσότερο, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα εξασθενεί την τρίχα, με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε άμεσα μια ανανέωση.

Γράφει η Ασημίνα Γαλάτη

Αφού επιμεληθείτε τις άκρες των μαλλιών για τη ψαλίδα, σειρά έχει να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε στα μαλλιά σας έχοντας υπόψη τις φετινές τάσεις.

Σίγουρα όλες έχετε ακούσει για το περίφημο contouring στο μακιγιάζ, φέτος όμως ετοιμαστείτε να γίνετε expert και στο contouring στα μαλλιά.

Τι είναι το hair contouring θα αναρωτηθείτε, και σας έχω την απάντηση.

Tο contouring, η πασίγνωστη τεχνική μακιγιάζ της Kim Kardashian, όπου χρησιμοποιεί φωτεινές και σκουρόχρωμες αποχρώσεις για να τονίσει ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου και να «βαθύνει» άλλα, δίνοντας την αίσθηση ενός πιο λεπτού με γωνίες, προσώπου.

Η ίδια ακριβώς φιλοσοφία ακολουθείται και στο hair contouring, η νέα τεχνική βαφής, που ήδη, έχει γίνει hot trend του 2022.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα δείτε τη στήλη ΜΟΔΑ

Στην ουσία, το χαρακτηριστικό του hair contouring είναι οι διακριτικές ανταύγειες στο μπροστινό μέρος, ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμες από τη βάση, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που γλυκαίνει το πρόσωπο.

Με τους φωτεινούς τόνους μπορείτε να αναδείξετε τα δυνατά σημεία του προσώπου, ενώ με τους πιο σκούρους τόνους μπορείτε να δώσετε καλύτερο σχήμα στα πιο «αδύναμα» σημεία, όπως οι γωνίες του τετράγωνου προσώπου ή τα «γεμάτα» μάγουλα του στρογγυλού προσώπου.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τάση ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το μήκος, και το χρώμα των μαλλιών τους.

Καλά θα κάνετε λοιπόν να κλείσετε άμεσα ραντεβού με τον κομμωτή σας για να υιοθετήσετε μία από τις κορυφαίες τάσεις μαλλιών του 2022.

Το hair contouring έχουν επιλέξει πολλές celebrities. Ιδού μερικές από όσες είπαν «ναι» στο hair trend και ομολογουμένως τους πάει πολύ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Διαβάστε ακόμη:

Πέντε flatforms έως 30 ευρώ που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ