Γυναικεία κουρέματα 2022: Kοντά ή μακριά μαλλιά;

Και το 2022 τα κοντά κουρέματα πρωταγωνιστούν, καθώς τα τελευταία χρόνια κερδίζουν έδαφος αποτελώντας απόλυτη τάση, ενώ δεν είναι λίγες οι γυναίκες που δοκιμάζουν δυναμικά look.

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, το καλοκαίρι είναι μια «ανάσα» μακριά, με τις γυναίκες να έχουν ξεκινήσει ήδη να σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενο κούρεμά τους.

Aναμφίβολα, η απόφαση για μια γυναίκα να επιλέξει ένα πολύ κοντό κούρεμα είναι γενναία, αφού η εικόνα της θ΄αλλάξει ριζικά.

Για εσάς που βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια και θέλετε να δείτε μια πιο δυναμική πλευρά του εαυτού σας, είναι καιρός να τολμήσετε μια ανανέωση. Το πολύ κοντό αγορίστικο κούρεμα, είναι και αυτό μια μεγάλη τάση της σεζόν.

Στα θετικά είναι ότι, ένα τέτοιο κούρεμα θα δώσει πολλούς πόντους αυτοπεποίθησης, θα ενδυναμώσει συγχρόνως τα μαλλιά και θα σας ξεκουράσει από τις ατελείωτες ταλαιπωρίες και τον χρόνο που χρειάζεται για το φορμάρισμα των μαλλιών.

Το Womanblog.gr έψαξε και βρήκε τις τάσεις στα κοντά κουρέματα για το φθινόπωρο του νέου έτους.

Δείτε λοιπόν, παρακάτω μερικά κουρέματα που αποτελούν hot επιλογή για φέτος και πάρτε ιδέες. Και γιατί όχι, τρέξτε στον hair stylist σας, για μια ultra stylish ανανέωση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν επιλέξετε κάποια από τα κουρέματα με πιο μακριές φράντζες, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα χτενίζετε, ώστε κάθε μέρα να είστε διαφορετική και πάντα σικ και σέξυ.

Κοντά καρέ

Τα αγαπημένα μας καρέ μαλλιά δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις τάσεις στα γυναικεία κουρέματα για το 2022. Ένα κλασικό γυναικείο κούρεμα που τα τελευταία 2-3 χρόνια οι γυναίκες το επιλέγουν όλο και πιο συχνά και οι hair experts το λατρεύουν.

Κλασικές αφέλειες

Μία κλασική αλλά αγαπημένη επιλογή είναι οι αφέλειες που δίνουν την όψη νεότητας. Μάλιστα, οι κλασικές αφέλειες μπορούν να υιοθετηθούν είτε από γυναίκες με μακριά μαλλιά, είτε από γυναίκες με καρέ μαλλιά.

Διαβάστε επίσης: Make – up: Πώς να διαλέξεις το σωστό και τι να αποφύγεις

Clavicut

Για εσάς που ψάχνετε για κάτι ενδιάμεσο στο bob και το lob, τότε το clavicut είναι η κατάλληλη επιλογή. Πρόκειται για ένα κούρεμα με μεσαίο μήκος χωρίς ασυμμετρίες που φτάνει στο ύψος των ώμων.

Μακριά μαλλιά

Όσες αγαπάτε τη μακριά κόμη σας και δυσκολεύεστε να την αποχωριστείτε, σας έχουμε καλά νέα… Το 2022 τα υπερβολικά μακριά μαλλιά είναι μόδα και ξέρουμε ότι πολλές γυναίκες θα χαίρονται για αυτό.

Pixie κούρεμα

Το pixie κούρεμα έχει επιστρέψει δυναμικά, ενώ αδιαμφισβήτητα είναι από τα πιο «παιχνιδιάρικα» και χαριτωμένα κουρέματα σε μια γυναίκα.

Οι γυναίκες που καταφεύγουν σε ένα τέτοιο κούρεμα, νιώθουν υπέροχα με τον εαυτό τους, αφού επιλέγοντας ένα αγορέ στυλ στα μαλλιά τους, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμικότητά τους, ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης εποχής.