Τα πιο εύκολα και stylish χτενίσματα για το καλοκαίρι

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν αισθητά, ενώ μερικές μέρες νιώθουμε ότι η ζέστη γίνεται ανυπόφορη με αποτέλεσμα να αναζητούμε εύκολα χτενίσματα που θα μας «δροσίσουν».

Όσο και να θέλουμε να βρισκόμαστε σε κάποια παραλία, η πραγματικότητα μας βρίσκει στην πόλη ή ακόμη χερότερα μέσα σε ένα γραφείο, ανυπομονώντας για τις διακοπές μας.

Αν ανήκετε στις γυναίκες με μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά, το καλοκαίρι σίγουρα αναζητάτε ιδέες για να τα χτενίσετε χωρίς να σας βαραίνουν.

Χτενίσματα που θα υιοθετήσουμε εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία styling και θερμότητας και όσο παραμένουμε στην πόλη, αλλά και στις διακοπές μας.

Τo χαρακτηριστικό που έχουν τα ανάλαφρα χτενίσματα του καλοκαιριού είναι η απλότητα. Επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα, με πλεξούδες, έχουν την τιμητική τους και φέτος το καλοκαίρι.

Για να διατηρήσετε λοιπόν τη φρεσκάδα σας τις μέρες του καύσωνα, και για να ξεφύγετε λίγο από την κλασσική αλογοουρά παρακάτω έχουμε για εσάς μερικά χτενίσματα που θα σας λύσουν τα χέρια.

Πόσες φορές δεν έχεις ιδρώσει εξαιτίας των μαλλιών που έχεις αφήσει να πέφτουν ελεύθερα στην πλάτη σου;

Δες λοιπόν στα παρακάτω βίντεο μερικές ιδέες για χτενίσματα για μακριά μαλλιά που δεν υστερούν σε στιλ και είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, τόσο για την καθημερινότητά σου, όσο και για βραδινές ή πιο επίσημες εξόδους σου.

Στο Νο1 στις προτιμήσεις μας δεν θα μπορούσαν να μην είναι τα twin braids της Δούκισσας Νομικού. Είναι girly και ταυτόχρονα αποπνέουν μια τσαχπινιά.

Αναμφισβήτητα οι πλεξούδες μπορούν να μετατρέψουν την εμφάνιση μας από απλή, άκρως εντυπωσιακή τόσο απλά… Δεν είναι τυχαία άλλωστε από τα διασημότερα χτενίσματα και του 2022.

Δες τα στο Instagram:

Διαβάστε ακόμη:

Η μεγαλύτερη τάση στα χρώματα μαλλιών για το 2022

Mε αυτό το trick θα καταλάβεις αν σου πάνε τα κοντά μαλλιά