Άρωμα: Κι όμως, ψεκάζοντας το σε αυτά τα σημεία θα διαρκέσει όλη μέρα

Άρωμα: Το άρωμα είναι ένα ακόμη αγαπημένο καλλυντικό που κάθε γυναίκα λατρεύει να έχει.

Είναι γνωστό εξάλλου πως βάζοντας άρωμα, η διάθεση μας φτιάχνει, επιδρώντας θετικά στη γυναικεία ψυχολογία. Νιώθουμε πιο όμορφες και θελκτικές.

Εμείς λοιπόν σας παραθέτουμε σε ποια – όχι τόσο συνηθισμένα- σημεία του σώματος μας, ψεκάζοντας το αγαπημένο μας άρωμα θα διαρκέσει περισσότερο.

Οι καιροί είναι δύσκολοι για αυτό επιβάλλουν να κάνουμε σωστή κατανάλωση των προϊόντων μας.

Ο πρώτος λόγος που θα θέλαμε να κρατάει περισσότερο το άρωμα μας, είναι για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία να το ανανεώνουμε πολλές φορές μέσα στη μέρα.

Και ο δεύτερος λόγος είναι γιατί ανανεώνοντας το συνέχεια, βλέπουμε το μπουκαλάκι  του αρώματος μας να αδειάζει πριν καν το πάρουμε χαμπάρι!

Κάθε σημείο του κορμιού μας που αποπνέει θερμότητα θα μυρίζει το άρωμά μας!

Ποια είναι  λοιπόν εκείνα τα σημεία στα οποία πρέπει να το απλώσουμε το αγαπημένο μας άρωμα για να κρατήσει περισσότερο;

Αν και οι περισσότερες από εμάς ψακάζουμε στον λαιμό ή τον καρπό μας, υπάρχει και άλλο ένα σημείο του κορμιού σου στο οποίο μπορείς να ψεκάσεις για να έχει διάρκεια το άρωμά σου.

Ειδικότερα, στα σημεία τα οποία χτυπάει ο σφιγμός πιο έντονα και τον νιώθουμε το άρωμα μας μυρίζει πιο έντονα.

Έτσι, εάν νομίζατε ότι θα πρέπει να ψεκάζουμε μόνο πίσω από το αυτί, ή στον λαιμό, θα εκπλαγείτε άμα μάθετε πως πρέπει να το απλώνετε και στον αφαλό!

Και αυτό γιατί λόγω της θερμότητας του σώματος το άρωμα  θα μυρίζει πιο έντονα.

Ακόμη δύο σημεία που μπορείς να ψεκάσεις και να διαρκέσει περισσότερο είναι στα εσωτερικά των αγκώνων και πίσω από τα γόνατά.

Καταλαβαίνουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σας ακούγεται παράξενο και τρελό αλλά τόσο οι ειδικοί όσο και οι σταρ του Χόλιγουντ ακολουθούν τη συγκεκριμένη συμβουλή και το αποτέλεσμα τους ανταμείβει.

Συνεπώς κάθε σημείο του κορμιού μας που βγάζει ζέστη θα αποπνέει το άρωμά μας και ο αφαλός, τα γόνατα κτλ μας κάνει αυτό ακριβώς, οπότε την επόμενη φορά που θα ψεκάσετε το άρωμα σας θυμηθείτε και αυτό!

Πως να κάνετε το άρωμα να κρατάει περισσότερο – Δείτε παράλληλα και το παρακάτω βίντεο: