Πείτε αντίο στα άλουστα μαλλιά

Ήταν πρωί της Δευτέρας όταν αντίκρισες και εσύ άλουστα τα μαλλιά σου στον καθρέφτη, ατίθασα και “λαδωμένα”, μόλις μισή ώρα πριν πας στο επαγγελματικό ραντεβού ή στην εργασία σου; Κρύος ιδρώτας σε έλουσε και το άγχος εκτοξεύτηκε στα ύψη, αφού ο χρόνος για να λούσεις και πάλι τα μαλλιά σου είναι μηδαμινός, όταν μάλιστα το προηγούμενο βράδυ τα μαλλιά σου έμοιαζαν φρεσκολουσμένα και λαμπερά.

Για να μην ξανά συμβεί λοιπόν αυτό, σου έχουμε 3 χρήσιμες συμβουλές.

Πολλές γυναίκες ιδίως εκείνες με λιπαρά μαλλιά έχουμε έρθει σε αυτή τη δυσάρεστη θέση χωρίς να γνωρίζουμε πως να το διαχειριστούμε, καταλήγοντας στην έσχατη και πιο χρονοβόρα λύση αυτή του να λούσουμε τα μαλλιά μας και πάλι, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε στο ραντεβού μας.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα εκείνη τη στιγμή και να “καμουφλάρουμε” τα άτονα λιπαρά μαλλιά.

Πως γίνεται αυτό; Ας δούμε παρακάτω τρεις τρόπους που προτείνει το WomanBlog.gr.

1ος Τρόπος: Ταλκ στις ρίζες

Λίγο ταλκ στις ρίζες μπορεί να σώσει την κατάσταση, αφού θα χαρίσει όγκο και στα μαλλιά σας και το κυριότερο δεν θα φαίνονται λαδωμένα.

Αφού ρίξετε ταλκ και χτενίσετε τα μαλλιά σας, έπειτα μπορείτε να τα αφήσετε κάτω ή να τα μαζέψετε σε έναν κότσο ή πλεξούδα, ή όποιο άλλο χτένισμα επιθυμείτε. Πλέον τα μαλλιά σας θα μοιάζουν σαν φρεσκολουσμένα.

 2ος Τρόπος: “Ξύσιμο” στις ρίζες με μία μια λεπτή χτένα

Ένας τρόπος ασφαλής και γρήγορος είναι να ξύσετε ελαφρά τις ρίζες. Σηκώστε μια μια τις τούφες στη ρίζα και ύστερα χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα κάτω και βάλτε λακ.

Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε όγκο στα μαλλιά σας, ενώ θα κρύψετε την λιπαρότητα.

Ξηρό σαμπουάν

Ένα προϊόν που λατρεύει κάθε γυναίκα. Όσες το έχουν δοκιμάσει έχουν μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις αφού το αποτέλεσμα που δίνει είναι υγιή με όγκο μαλλιά. Ψεκάστε στις ρίζες το σπρέι αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και αναποδογυρίστε και τινάξτε τα μαλλιά σας.

Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και όταν είστε έξω για να έχετε πάντα και παντού όμορφα μαλλιά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο χρήσιμα tips για να καμουφλάρετε τα άλουστα μαλλιά