Τι δώρο να πάρω σε νεογέννητο; Έξυπνες ιδέες που θα εντυπωσιάσουν

Εάν ο πελαργός έχει έρθει στην οικογένειά σας, η αδερφή, κολλητή, ή η κουμπάρα σας υποδέχθηκε το αγγελούδι της, ενώ εσείς ψάχνετε ποιο δώρο θα ήταν καλύτερο τόσο για το νεογέννητο μωρό, όσο και για τη νέα μαμά, παρακάτω σας έχουμε κάποιες έξυπνες ιδέες.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για να αγοράσετε για ένα νεογέννητο, αλλά τα καλύτερα δώρα για τα μωρά είναι αυτά που θα τα βοηθήσουν να κοιμηθούν καλά.

Είναι δύσκολο να είσαι νέος γονιός και δη νέα μαμά. Τα καλύτερα δώρα για τις νέες μητέρες είναι αυτά που θα τις βοηθήσουν να διατηρήσουν την ψυχική τους ισορροπία τους όσο προσπαθούν να προσαρμοστούν στη ζωή με ένα νεογέννητο.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάθε νέα μητέρα είναι πώς θα φροντίσει το μωρό της. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν φύγετε από το νοσοκομείο μετά τον τοκετό, όπως ο θηλασμός ή οι αλλαγές πάνας.

Χρήσιμα δώρα που θα ήθελε να έχει κάθε μάμα για το νεογένννητο μωρό της:

Τι καλύτερο από αυτά τα αντικείμενα; Θα κρατήσουν τα χέρια της μητέρας ελεύθερα, το μυαλό της ήρεμο και την καρδιά της γεμάτη αγάπη.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα δείτε τη στήλη ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ

Μάλιστα είναι πολύ χρήσιμα και πρακτικά καθώς είστε ξαπλωμένοι με το νεογέννητο στο ένα σας χέρι και χρησιμοποιείτε το άλλο χέρι για να αλλάξετε πάνες.

Σουτιέν θηλασμού

Μια άλλη εξαιρετική ιδέα δώρου για τις νέες μητέρες είναι τα σουτιέν θηλασμού. Έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τις μητέρες να θηλάζουν τα μωρά τους χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν ειδικά ρούχα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σας.

Θερμαντήρας μωρομάντηλων

Ένα εξίσου απαραίτητο αντικείμενο για τις μαμάδες που βρίσκονται όλη μέρα εν κινήσει με τα μωρά και τα νήπια τους είναι ο θερμαντήρας μωρομάντηλων.

Κρατάει τα μωρομάντηλα ζεστά, ώστε να μην παγώνουν κατά τους χειμερινούς μήνες ή να κρυώνουν πολύ γρήγορα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν είστε έξω και φροντίζετε τις δουλειές σας ή παίζετε με τα παιδιά σας στο πάρκο.

Τσάντες πάνας

Αν πρόκειται να βγείτε έξω για περισσότερο από μία ή δύο ώρες και θα έχετε τα χέρια σας γεμάτα με άλλα πράγματα (όπως το τάισμα), τότε σκεφτείτε να πάρετε ένα φορητό κάθισμα κούνιας/πλάτης.

Οι τσάντες πάνας είναι ένα από εκείνα τα δώρα που είναι πραγματικά πρακτικά αλλά και πολύ διασκεδαστικά!

Κυκλοφορούν σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη αυτές τις μέρες μπορείτε να πάρετε αυτές που μοιάζουν με κανονικές τσάντες ή αυτές που μοιάζουν με σακίδια πλάτης, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα πάντα με ευκολία.

Διαβάστε ακόμη: To παιδί μου δεν θέλει να πάει σχολείο – Τα λάθη που κάνουμε ως γονείς