Γιορτή της Μητέρας: Το δώρο που θα λατρέψει η μαμά σου!

Λίγες ώρες απομένουν για τη γιορτή της μητέρας, καθώς την Κυριακή 8 Μαΐου μικροί και μεγάλοι θα πούμε «Χρόνια πολλά μαμά».

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες του κόσμου που καθημερινά δίνουν τη δική τους «μάχη» για να τα καταφέρουν.

Εάν ψάχνεις να βρεις το ιδανικό δώρο για να ευχηθείς στη μαμά σου και θες να φύγεις από τα συνηθισμένα όπως καρτούλες, λουλούδια και τα γνωστά μικροπράγματα που ξέρουμε όλοι σου έχω τη λύση!

Μπορεί να μην είναι ένα δώρο που θα το βλέπει κάθε μέρα, αλλά σίγουρα είναι μια κίνηση και μια εναλλακτική πρόταση δώρου που θα εκτιμήσει σίγουρα και η δική σου μητέρα.

Δείξε την ευγνωμοσύνη σου στην πολυαγαπημένη σου μαμά για όλα όσα έχει κάνει εκείνη για εσένα χαρίζοντας μια ώρα μασάζ.

Ναι καλά διάβασες! Στα κέντρα αισθητικής υπάρχουν συνεδρίες που είναι ιδανικές στο να αποσυμφορήσουν όλη την ένταση που συσσωρεύεται στην πλάτη και τον αυχένα, το σώμα ξεκουράζεται και το πνεύμα ηρεμεί.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα δείτε τη στήλη Υγεία και Ομορφιά

Πλέον το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια. Το μασάζ είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια ευρεία γκάμα κινήσεων συμπεριλαμβανομένης της συμπίεσης, της μάλαξης και του χειρισμού του δέρματος και των μυών, τη χρήση πολλαπλών επιπέδων πίεσης, από την πιο ελαφρά έως την πιο έντονη.

Ωστόσο, οι τύποι θεραπείας μασάζ ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τα οφέλη από το μασάζ είναι πολλά όπως η αντιμετώπιση άγχους, πονοκεφάλων, αϋπνίας που σχετίζεται με το στρες δεδομένου ότι είναι μυοχαλαρωτικό, κι άλλα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει το χαλαρωτικό μασάζ είναι όχι μόνο σωματικές ανάγκες, αλλά και ψυχολογικές.

Πέρα από την τόνωση του δέρματος και των μυών, που αποτελούν και τους βασικούς λόγους που κάποιος επιλέγει τη συγκεκριμένη τεχνική μασάζ, τα  οφέλη είναι πολύ περισσότερα.

Ένα από τα σημαντικότερα, είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η επαναφορά του καρδιακού παλμού σε φυσιολογικά επίπεδα.

Συνεπώς για όλα τα παραπάνω η ιδέα μιας θεραπείας μασάζ μόνο άσχημη δεν είναι….

Να είσαι σίγουρη ότι η μαμά σου θα το λατρέψει, θα φύγει τόσο ελεύθερη και ανάλαφρη που θα ανυπομονεί για την επόμενη φορά που θα της κάνεις και πάλι αυτό το δώρο.