«Θύμα» του κορωνοϊού η Sara Jessica Parker

«Θύμα» της πανδημίας φαίνεται να είναι η γνωστή χολιγουντιανή σταρ, Sara Jessica Parker η οποία διατηρεί δικό της κατάστημα παπουτσιών.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έκανε μέσω Zoom με το περιοδικό Town & Country, κάνει η ίδια παραδόσεις παπουτσιών στο κατάστημά της στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός, άνοιξε το καλοκαίρι τη δική της μπουτίκ παπουτσιών, στην West 54th Street.

Η επιχείρηση άνοιξε εν καιρώ πανδημίας, που αυτό σημαίνει ότι αρκετές φορές χρειάζεται να πηγαίνει η ίδια τα παπούτσια στα σπίτια των πελατών της.

«Παλεύουμε μέσα στο lockdown αλλά κρατήσαμε όλους τους υπαλλήλους μα ασφαλείς. Το προσωπικό μας έχει επιστρέψει κλιμακωτά. Είχαμε τις καλές μας μέρες, είχαμε κι αυτές που δεν ήταν τόσο καλές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Το να είμαι στο κατάστημα με τους πελάτες είναι το καλύτερο μέρος της δουλειάς. Τους διαλέγω παπούτσια και μαθαίνω για τη ζωή τους.

Κάνουμε εικονικά ψώνια και κάνουμε παραδόσεις στα νότια της 54th Street, πηγαίνω παπούτσια στους πελάτες κι εγώ η ίδια.

Έχω την υποψία ότι αυτή η μικρή, προσωπική προσέγγιση είναι ο τρόπος που θα κινηθεί η αγορά”, λέει η Sara Jessica Parker.

«Και ναι, συνεχίζουν να αγοράζουν ψηλοτάκουνα καθημερινά  -ειδικά ηλεκτρονικά.

Αυτό που ακούμε από τους πελάτες μας σε όλη τη χώρα είναι ότι οι άνθρωποι θα διασκεδάσουν στα σπίτια τους και ανυπομονούν να βάλουν τα καλά τους» είπε η ηθοποιός.

Πότε πιστεύει ότι θα επιστρέψει στα πάρτι με τα κόκκινα χαλιά και τα επίσημα ρούχα η Νέα Υόρκη;

«Δεν μου λείπει το κόκκινο χαλί αλλά ανυπομονώ για τη μέρα που θα μοιάζει σωστό να είμαστε λαμπεροί ξανά. Αυτό που λείπει είναι τα ενδιάμεσα βήματα.

Ανυπομονώ να είμαστε μια λειτουργική κοινωνία και στον δρόμο της ουσιαστικής ανάκαμψης -με επαγγελματική ασφάλεια και χωρίς θέματα επιβίωσης, όταν οι άνθρωποι θα έχουν αυτό που χρειάζονται και αυτό που δικαιούνται».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Τι της έλειψε περισσότερο στο lockdown;

«Μου έλειψε να περπατάω στην πόλη. Σχεδιάζω το επαγγελματικό μου πρόγραμμα με βάση του πώς μπορώ να φτάσω κάπου με τα πόδια.

Βάζω τα ακουστικά μου και βρίσκομαι στην Koreatown, στην Chelsea.

Μου έλειψε να πηγαίνω με τα πόδια στην πιτσαρία, να περιμένω στην ουρά με τους χτίστες».

Διαβάστε περισσότερα:

Τα οφέλη της μπανάνας – Πώς βοηθάει στην υγεία