Όλες μας πήραμε δύναμη από τη γενναιότητα της Ιωάννας

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε ένα μήνυμα δύναμης, γενναιότητας και αισιοδοξίας για τον καθένα και την καθεμιά που είδε τη συνέντευξή της, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Μπορεί να πέρασαν μερικές μέρες από τη συγκλονιστική συνέντευξη της νεαρής κοπέλας στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά το σοκ και δέος από τη δύναμη και την ομορφιά της Ιωάννας έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένο στην καρδιά και το μυαλό μας.

Ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν μια πανέμορφη κοπέλα στην καλύτερη φάση της ζωής της δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από μια άλλη γυναίκα που όπως αποδείχθηκε η ανοησία και το μίσος ξεχείλιζαν από μέσα της.

Παρά τον πόνο και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγήκε πιο δυνατή και δεν δίστασε να πάει στο σημείο όπου σταμάτησε ο χρόνος για εκείνη. Μιλώντας με τον Σταύρο Θεοδωράκη εξιστόρησε με περίσια εσωτερική δύναμη πως έζησε η ίδια την επίθεση που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Ιωάννα στάθηκε και στέκεται ακόμη και τώρα με πυγμή απέναντι στην επίθεση που δέχτηκε, την αντιμετώπισε στα ίσια και εμείς δεν έχουμε παρά άλλο να τη θαυμάζουμε.

Δείτε εδώ το video:

Μια επίθεση που αν είχε συμβεί στην κάθε μια από εμάς ίσως να μην μπορούσαμε ούτε καν να την σκεφτόμαστε και όχι να μιλάμε γι’ αυτή μπροστά στις κάμερες με αλλαγμένο πρόσωπο από το βιτριόλι που δεχτήκαμε.

Κι όμως, η Ιωάννα βρήκε τη δύναμη να επανέλθει και να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα μέσα από τη συνέντευξη της σε όλες τις γυναίκες για τις δύσκολες στιγμές που διανύουν, άλλες δυσκολότερες και άλλες λιγότερο.

Γιατί αυτό έχει πραγματικά σημασία, να ξεπερνάς τους χειρότερους δαίμονές σου και ότι και να έχει συμβεί να ζεις και πάλι με όρεξη για το αύριο.

Ιωάννα σε ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας έδωσες και ευχόμαστε να σε βλέπουμε καθημερινά όλο και πιο χαρούμενη ξεπερνώντας τα προβλήματά σου.

Και να θυμάστε η δύναμη και η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!

Διαβάστε ακόμη: Tα ανοιξιάτικα outfits διασήμων που ξεχωρίσαμε στο Ιnstagram