Νικολέττα Ράλλη: Λίγες μέρες πριν γεννήσει μας δείχνει τη νέα της αλλαγή στα μαλλιά

Νικολέττα Ράλλη: H όμορφη παρουσιάστρια είναι στα καλύτερα της.

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς λίγες μόνο ημέρες απομένουν για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με το Μιχάλη Ανδρούτσο. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε η όμορφη Νικολεττα  φροντίζει συχνά να μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά όπως θα δούμε στο insta story της μας αποκαλύπτει το νέο της look, ενώ διακρίνεται και η όμορφη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια και άλλοτε μοντέλο συνεχίζει να διατηρεί σε εξαιρετικό επίπεδο το προσωπικό της Instagram. Η Νικολέττα ανεβάζει φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα ενώ τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους είναι αμέτρητα.

Η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και μάλιστα της πάει πολύ! Η παρουσιάστρια έγινε και πάλι καστανή, δείτε την δημοσίευσή της παρακάτω:

 

Η Νικολέττα Ράλλη είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και blogger.Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Σπούδασε Γεωλογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά σαν μοντέλο.

Το 2005, σε ηλικία 22 ετών, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1 όπου απέσπασε τον τίτλο της Β’ Μις Ελλάς 2005. Μετά τα Καλλιστεία μπήκε στο χώρο της υποκριτικής, ενώ από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά με την παρουσίαση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών.