Γλυκερία: «Λύγισε» η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Χατζηνικολάου

Η Γλυκερία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας (5/10) και μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για την καριέρα της στο τραγούδι.

Αυτό ωστόσο που έκανε τη γνωστή τραγουδίστρια να “λυγίσει” και ξεσπάσει σε δάκρυα συγκίνησης είναι το βίντεο με το γιο της να μιλάει για την ίδια.

«Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας.

Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για μένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο.

Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά», είπε ο γιος της τραγουδίστριας.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Τα λόγια του Γιώργου Θεοφάνους  και η πρόταση στη Γλυκερία

Σε άλλο σημείο της εκπομπής ο Νίκος Χατζηνικολάου κάλεσε τον Γιώργο Θεοφάνους για να συνομιλήσει με τη Γλυκερία.

Ο γνωστός συνθέτης μάλιστα προχώρησε σε μια δημόσια επαγγελματική πρόταση.

«Από το πρωί που έχω έρθει εδώ στο στούντιο σκέφτομαι τι θα πω. Τελικά είπα να μην πάω με το μυαλό. Είπα να πάω με την καρδιά μου.

Γλυκερία μου σ’αγαπώ και το εννοώ μέσα από την καρδιά μου αυτό το πράγμα.

Η Γλυκερία είναι ένας άνθρωπος που βρεθήκαμε αρκετές φορές αντικριστά, τουλάχιστον ζωντανά σε συναυλίες.

Δισκογραφικά βρεθήκαμε μόνο στο τραγούδι “Αντικριστά” που γράψαμε μαζί με τον Νίκο Μωραΐτη.

Μιλάγατε για το Ισραήλ προηγουμένως οπότε θα σου κάνω κι εγώ μια έκπληξη. Φέτος η Κύπρος γιορτάζει τα 60 χρόνια φιλίας με το Ισραήλ.

Μου ζήτησε λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου να κάνουμε μια τηλεοπτική εκπομπή, ζωντανή στην οποία θα είναι και ο Πρόεδρος του Ισραήλ.

Μου είπε “σε παρακαλώ θέλω να έρθεις να παίξεις στο πιάνο αλλά έχω μια παράκληση από την κυβέρνηση του Ισραήλ. Να παίξεις με τη Γλυκερία”.

Εγώ με πολύ μεγάλη χαρά θα σε ενημερώσω για αυτό. Θα έρθει η ώρα να το κάνουμε αυτό και με τα ελληνικά τραγούδια αλλά και με στίχους στα εβραΐκα», είπε χαρακατηριστικά.