Άριελ Κωνσταντινίδη: 9 ετών δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση – Νέα συγκλονιστική μαρτυρία

Άλλη μια ηθοποιός σπάει τη σιωπή της για τα περιστατικά βίας που συγκλονίζουν το πανελλήνιο το τελευταίο διάστημα.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο, αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία μόλις 9 ετών.

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, κάνοντας μια σοκαριστική αποκάλυψη για την περίοδο που έπαιζε στο μιούζικαλ Άννυ σε ηλικία μόλις 9 ετών.

Τι ανέφερε η ηθοποιός;

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε.

Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα, υπήρχε κι ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου.

Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω… Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open, δέχτηκα μηνύματα από απόφοιτες του σχολείου μου που με ρώτησαν «Αυτόν εννοείς;» γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες».

Σε ερώτηση για το αν είχε υποστήριξη από γυναίκες συναδέλφους της, η Άριελ Κωνσταντινίδη δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν τη συμβούλευαν όπως περίμενε και ότι υπήρχε η νοοτροπία η γυναίκα να μην έχει συναισθήματα και τα επωφελείται από καταστάσεις.

«Δεν μου συμπεριφέρθηκε καμία ως μητέρα. Συνήθως η συμβουλή που άκουγα ήταν «Κρίμα στο ταλέντο σου. Εκμεταλλεύσου όλα αυτά που έχεις στα πόδια σου».

Για πολλά χρόνια υπήρχε η νοοτροπία ότι μια έξυπνη γυναίκα δεν πρέπει να έχει συναισθήματα και κάθε της κίνηση να γίνεται με ωφελιμιστικά κριτήρια» είπε η ίδια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τη συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός και τη σοκαριστική της μαρτυρία