Κούρεμα 2020: Δες τι σου ταιριάζει ανάλογα με την ηλικία σου και τη φετινή τάση

Κούρεμα 2020: Και ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται όμορφα υγιή μαλλιά, που θα αποπνέουν ζωντάνια και φυσικά θα την κάνουν όμορφη και θελκτική.

Το θέμα «μαλλιά» πάντα θα παραμένει ψηλά στη λίστα προτιμήσεων κάθε γυναίκας, και αυτό γιατί τονώνει το ηθικό, επιδρώντας θετικά στη γυναικεία ψυχολογία.

Ως γνωστόν η γυναίκα αγαπά, φροντίζει αλλά και αλλάζει πολύ συχνά είτε κούρεμα, είτε στυλ στα μαλλιά της, ανάλογα τη διάθεση της αλλά και την ηλικία της.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που ως γυναίκες αλλάζουμε συχνά τα μαλλιά μας, ψάχνοντας κάθε φορά να βρούμε το ιδανικό στυλ που θα μας ταιριάζει απόλυτα.

Είναι γεγονός ότι ένα σωστό γυναικείο κούρεμα μπορεί να αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία του προσώπου σου και να κρύψει τις αδυναμίες σου, ή κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου σου που δεν συμπαθείς και τόσο πολύ… όπως το ίδιο μπορεί να κάνει με μεγάλη επιτυχία και το χτένισμα που θα επιλέξεις, όπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα.

Ποιο είναι το τέλειο κούρεμα για τη φάση που διανύω;
Τι να διαλέξω στα 20+

Στα 20+ οι γυναίκες μπορούν να έχουν ένα φυσικό στυλ το οποίο μοιάζει μοντέρνο και ανεπιτήδευτο. Εξάλλου οι νεαρές ηλικίες ενδείκνυνται για να δοκιμάσετε λιγάκι πιο μοντέρνα κουρέματα καθώς η ηλικία σας το επιτρέπει.

Παράλληλα είναι η ηλικία που οι γυναίκες θέλουμε να τονίσουμε περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Έτσι, κουρέματα όπως οι φράντζες, οι αφέλειες, οι μύτες, μπορούν να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα. Εάν πάλι επιθυμείτε κάτι πιο μοντέρνο και σύγχρονο τάση που παραμένει και τη φετινή σεζόν, ένα κοντό καρέ μπορεί να γλυκάνει το πρόσωπό σου με έναν υπέροχο τρόπο!

Τα κοντά κουρέματα ως γνωστόν είναι μια τέλεια επιλογή για τις δυναμικές γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, ενώ τα πιο μακριά μαλλιά είναι συνυφασμένα με νεανικές ηλικίες που θέλουν μια πιο ανέμελη εικόνα.

Τι να διαλέξω στα 30+

Τα κοντά κουρέματα ενδείκνυνται και για αυτές τις ηλικίες. Οι γυναίκες σε αυτήν την ηλικιακή φάση της ζωής τους μπορούν με ένα κοντό κούρεμα, ένα ασύμμετρο καρέ για παράδειγμα να δώσουν μια παιχνιδιάρικη όψη, αλλά πάντα σικ.

Μπορούν επίσης να διαλέξουν και πιο μακριά  που θα δώσουν κίνηση στα μαλλιά και θα σε ανανεώσουν πλήρως.

Τι να διαλέξω στα 40+

Οι γυναίκες άνω των 40 και δη, οι γυναίκες που αποπνέουν δυναμισμό μπορούν να επιλέξουν ένα μακρύ καρέ. Εξάλλου, το χαρακτηριστικό που έχει αυτή η ηλικιακή κλίμακα είναι ότι η γυναίκα έχει κατασταλάξει στο τι της πηγαίνει καλύτερα.

Μην ξεχνάτε το μακρύ καρέ δίνει πάντα μια αίσθηση κομψότητας, ενώ τα μαλλιά σας φαίνονται περιποιημένα, χωρίς να χάνεται και μια πιο ανέμελη διάθεση που μπορεί να χαρίσει ένα παιχνιδιάρικο καρέ.

Ένα καρέ με αφέλειες ή φράντζες θα είναι μια ωραία επιλογή.

Τι να διαλέξω στα 50+

Οι γυναίκες που διανύουν την πέμπτη 10ετια της ζωής τους και θέλουν να ανανεώσουν το στυλ τους, τα κοντά κουρέματα μπορούν και πάλι να αναδείξουν το πρόσωπο σας και να σας δώσουν μαι φρέσκια όλο ζωντάνια εικόνα.

Οι αφέλειες και πάλι μπορούν να λειτουργήσουν θετικά, καθώς μπορούν να δώσουν μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπό σου γλυκαίνοντας το.

Αυτό μάλιστα είναι το χαρακτηριστικό που έχουν οι αφέλειες, μπορεί να δώσουν μια πιο νεανική νότα. Τέλος, το καρέ και εδώ αποτελεί μια ιδανική λύση.

Δες επίσης στο παρακάτω βίντεο ποιος τύπος καρέ σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του πρόσωπου σου: