Φθινόπωρο 2021: Τα ωραιότερα κοντά κουρέματα της σεζόν (pics)

Φθινόπωρο 2021: Τα κοντά κουρέματα κερδίζουν έδαφος όλο και περισσότερο, αφού από την περσινή σεζόν μάλιστα αποτελούν απόλυτη τάση, και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που δοκιμάζουν δυναμικά look.

Aναμφίβολα, η απόφαση για μια γυναίκα να επιλέξει ένα πολύ κοντό κούρεμα είναι γενναία, αφού η εικόνα της θ΄αλλάξει ριζικά. Το πολύ κοντό αγορίστικο κούρεμαείναι και αυτό μια μεγάλη τάση της σεζόν.

Για εσάς που βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια και θέλετε να δείτε μια πιο δυναμική πλευρά του εαυτού σας, είναι καιρός να τολμήσετε μια ανανέωση.

Στα θετικά είναι ότι, ένα τέτοιο κούρεμα θα δώσει πολλούς πόντους αυτοπεποίθησης, θα ενδυναμώσει συγχρόνως τα μαλλιά και θα σας ξεκουράσει από τις ατελείωτες ταλαιπωρίες και το χρόνο που χρειάζεται για το φορμάρισμα των μαλλιών.

Το Womanblog.gr έψαξε και βρήκε τις τάσεις στα κοντά κουρέματα για το φθινόπωρο του νέου έτους.

Δείτε λοιπόν, παρακάτω μερικά κουρέματα που αποτελούν hot επιλογή για φέτος και πάρτε ιδέες. Και γιατί όχι, τρέξτε στον hair stylist σας, για μια ultra stylish ανανέωση.

Σημειώνεται ότι, αν επιλέξετε κάποια από τα κουρέματα με πιο μακριές φράντζες, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα χτενίζετε, ώστε κάθε μέρα να είστε διαφορετική και πάντα σικ και σέξυ.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να επισημάνουμε ότι φέτος κυριαρχούν οι έντονες αποχρώσεις στα μαλλιά, εκτός από τα συνηθισμένο, ξανθό, καστανό, μαύρο.

Το pixie κούρεμα έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο «παιχνιδιάρικα» και χαριτωμένα κουρέματα σε μια γυναίκα.

Οι γυναίκες που καταφεύγουν σε ένα τέτοιο κούρεμα, νιώθουν υπέροχα με τον εαυτό τους, αφού επιλέγοντας ένα αγορέ στυλ στα μαλλιά τους, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμικότητά τους, ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης εποχής.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το hair look της σεζόν που πρέπει να δοκιμάσεις

Instagram: Το νέο κούρεμα της Καγιά είναι απόλυτη τάση

Dry Shampoo: Πώς χρησιμοποιείται – Τι πρέπει να ξέρεις