Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Η φινέτσα σε όλο της το μεγαλείο!

Μπορεί φέτος η πανδημία του κορωνοϊού να μην επέτρεψε να διεξαχθούν τα μεγαλύτερα fashion shows, όπως τις προηγούμενες χρονιές, ωστόσο η μόδα , είναι εδώ και παραμένει «αλώβητη».

Χαρακτηριστικό των fashion shows των προηγούμενων ετών ήταν η πληθώρα από σελέμπριτις και μοντέλα να κατακλύζουν τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Φέτος όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά…

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού διεξάγεται αυτήν την περίοδο, ειδικότερα από 1 έως 10 Μαρτίου και για πρώτη φορά ψηφιακά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα να δείτε καλά ντυμένα μοντέλα και στιλιστικές προτάσεις για τις επερχόμενες σεζόν.

Το Παρίσι είναι αναμφισβήτητα η πόλη του fashion και του στυλ και ως γνωστόν του παριζιάνικου «αέρα» και της κομψότητας, λόγω μάλιστα των κορυφαίων οίκων, όπως είναι ο Louis Vuitton και η Chanel, καθώς και των ανερχόμενων brands.

Τα πιο chic και ενδιαφέροντα outfits μαρτυρούν τις μεγάλες τάσεις της σεζόν, από τις οποίες μπορείτε να ξεκλέψετε ιδέες και να εμπνευστείτε για τις δικές σας εμφανίσεις.

Εμείς λοιπόν ξεχωρίσαμε, μέχρι στιγμής, μερικά outfits στην Εβδομάδα του Παρισιού, και σας τα παρουσιάζουμε.

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

Διαβάστε επίσης:

Το νέο κούρεμα της Καγιά είναι απόλυτη τάση (pic)

Φθινόπωρο 2021: Τα ωραιότερα κοντά κουρέματα της σεζόν (pics)

Άνοιξη 2021: Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου