«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;» 4 διάσημες απαντούν

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»: Μια φράση που την έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές, και αντικατοπτρίζει την επιθυμία της γυναίκας να νιώσει τη μητρότητα ή… και όχι.

Το να γίνει μια γυναίκα μητέρα, δεν θεωρείται πλέον αυτοσκοπός, καθώς υπάρχουν πολλές σύγχρονες γυναίκες που δεν έγιναν μανούλες.

Η απόκτηση οικογένειας είναι σίγουρα μια σοβαρή απόφαση, ακόμα και για τους celebrities.

Αρκεί να σκεφτούμε τους τρελούς ρυθμούς της ζωής τους, τη δημοσιότητα και τα συνεχή ταξίδια.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που απαρνήθηκαν την οικογένεια και τα παιδιά, για να μην βάλουν σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά τους.

Άλλοι πάλι θέλουν όσο τίποτα ένα παιδί και επί χρόνια παλεύουν να το πετύχουν, ενώ όταν δεν τα καταφέρνουν επιλέγουν την υιοθεσία.

Το μόνο βέβαιο σε κάθε περίπτωση είναι ότι η σύγχρονη πραγματικότητα έχει αλλάξει πολύ από την εποχή που όλες οι γυναίκες το μόνο που ήθελαν ήταν οικογένεια και παιδιά.

Ας δούμε λοιπόν μερικές διάσημες γυναίκες γιατί επέλεξαν να μην γίνουν μητέρες:

1. Όπρα Γουίνφρεϊ

H Όπρα Γουίνφρεϊ πιστεύει ότι αν έκανε παιδιά, θα τη μισούσαν. Αν και είναι 26 χρόνια με τον ίδιο άνδρα, δεν αποφάσισε ποτέ να γίνει μητέρα. Όπως λέει, αν γινόταν αυτό, σίγουρα κάποιος θα υπέφερε, πιθανότατα τα παιδιά της.

2. Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν χρειάζεται να κάνει παιδιά για να νοιώσει το μητρικό φίλτρο. Είναι ένα θέμα που, όπως λέει, δεν την απασχολεί.

Μάλιστα, δηλώνει εκνευρισμένη που όλοι αναρωτιούνται να θα γίνει μητέρα.

Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχουν πολλοί άνδρες εκεί έξω που κανείς δεν ενοχλεί αν δηλώσουν πως δεν θέλουν να γίνουν μπαμπάδες.

3. Ελεν Μίρεν

Ούτε η Ελεν Μίρεν κατά δήλωσή της, δεν έχει μητρικό ένστικτο και διαβεβαιώνει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα ως προσωπικότητα.

Όπως λέει, είναι καλό να κάνεις παιδιά, αλλά μόνον αν το θες πραγματικά.

4. Dolly Parton 

«Μεγάλωσα σε μία μεγάλη παραδοσιακή οικογένεια με οχτώ παιδιά νεότερα από εμένα και πολλοί από τους αδερφούς και τις αδερφές μου ήρθαν και έμειναν μαζί μου, όταν ακόμα ήμουν αρκετά νέα.

Αγαπώ τα παιδιά τους σαν να είναι εγγόνια μου και τώρα έχω δισέγγονα! Τώρα είμαι η GeeGee, δηλαδή η τέλεια γιαγιά. Συχνά σκέφτομαι ότι δεν ήταν γραφτό να κάνω παιδιά, ώστε όλων τα παιδιά να είναι σαν δικά μου», είχε δηλώσει στο People Country.

 

Διαβάστε επίσης:

Εργασία από το σπίτι και παιδιά: 5 τρόποι να δουλέψεις σωστά

Κατοικίδιο και παιδί: Ποια είναι τα οφέλη (vid)

Οργάνωση ντουλάπας: 4 tips για να γλιτώσετε χώρο