Αυτό είναι το hair look της σεζόν που πρέπει να δοκιμάσεις (pic)

Το hair look της σεζόν: Είναι σέξυ, είναι διαχρονικό, πηγαίνει σε πολλές γυναίκες και αναμφισβήτητα αποτελεί τάση για το φθινόπωρο του 2021.

Και φυσικά, δεν είναι άλλο από το καρέ μαλλί. Και τη φετινή σεζόν, όπως και την προηγούμενη το καρέ αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές όλο και περισσότερων γυναικών κάθε ηλικίας, ενώ δεν είναι λίγοι και οι fashion experts που το προτείνουν.

Και όχι άδικα, θα πούμε εμείς! Κοντό, μακρύ, ασύμμετρο καρέ και ένα σωρό ακόμη ονομασίες κυριαρχούν και τη φετινή σεζόν.

Και αυτό γιατί ένα κοντό κούρεμα, όπως ένα ασύμμετρο καρέ που θα φτάνει μέχρι τους ώμους, είναι μια σύγχρονη άποψη, ενώ μπορεί να δώσει μια σικ αλλά συγχρόνως παιχνιδιάρικη όψη στην εμφάνισή σας.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε και ένα ακόμη καρέ που βλέπουμε να το τολμούν αρκετές γυναίκες του εξωτερικού και δεν είναι άλλο από το blunt bob, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω:

Ωστόσο, για εσάς που είστε λάτρεις των μακριών μαλλιών, αλλά θέλετε να κάνετε μια ισχυρή αλλαγή στο hair look σας, το καρέ είναι μια πολύ καλή πρόταση, όπως προτείνουν και οι μεγαλύτεροι hairstylists, σε σύγκριση μάλιστα με το αγορίστικο κούρεμα.

Το πολύ κοντό αγορίστικο κούρεμα, είναι και αυτό μια μεγάλη τάση της σεζόν, εάν ωστόσο σας φαίνεται πολύ τολμηρή ιδέα, για μια ανανέωση στα μαλλιά σας μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε ένα κοντό καρέ.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να τονίσουμε ότι θα πρέπει να προσέξετε το μήκος του καρέ, καθώς θα πρέπει να ταιριάζει με το σχήμα και τις γωνίες του προσώπου σας για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Πάρτε λοιπόν μια ιδέα από τα παρακάτω κουρέματα, και σπεύστε στον κομμωτή σας!

Διαβάστε επίσης:

Tο νέο κούρεμα της Καγιά είναι απόλυτη τάση

Oι τάσεις στις βαφές μαλλιών για το φθινόπωρο του 2021

Νύχια χειμώνας 2021: Τα hot trends που θα λατρέψεις φέτος