Πώς 4 λεπτά ασκήσεις στο σπίτι αντικαθιστούν 1 ώρα γυμναστηρίου (vid)

Ανακάλυψε πως μπορείς με ένα σούπερ πρόγραμμα γυμναστικής τεσσάρων λεπτών με ασκήσεις στο σπίτι μπορείς να αντικαταστήσεις 1 ώρα στο γυμναστήριο.

Ναι καλά άκουσες! Αν είσαι και εσύ, αυτή όπου έχεις συνδρομή στο γυμναστήριο, αλλά το έχεις… ξεχάσει, σου έχουμε καλά νέα.

Μπορεί για μερικούς ο χώρος του γυμναστηρίου να μοιάζει για χώρος εκτόνωσης, υπάρχουν ωστόσο κι αυτοί που δεν είναι «φίλοι» του γυμναστηρίου.

Στο παρόν άρθρο δεν θα μιλήσουμε για τα οφέλη της άσκησης τα οποία σίγουρα είναι πολλά, τόσο σε σωματικό επίπεδο, όσο και σε ψυχολογικό, αλλά θα σου παρουσιάσουμε το hot πρόγραμμα γυμναστικής.

Εξάλλου, μια εξαντλητική προπόνηση στο γυμναστήριο σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλους μας, ενώ μερικές φορές δεν έχουμε ούτε τον απαιτούμενο χρόνο για αυτό, χωρίς αυτή να είναι βέβαια μια δικαιολογία για αποφυγή άσκησης.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα δείτε τη στήλη μας ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείς το είδος της γυμναστικής που προτείνει η personal trainer και κάνοντας, έστω, για τέσσερα λεπτά ασκήσεις στο σπίτι την ημέρα, μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα στο σώμα σου.

Ο λόγος είναι ότι αυτά τα λεπτά ασκήσεων μπορεί να γίνουν μια πραγματικά αποτελεσματική προπόνηση, λόγω του υψηλού ρυθμού που χρειάζονται.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτού του προγράμματος, είναι πως με με αυτές τις ασκήσεις, θα διαπιστώσεις πως μπορείς να κάψεις ένα σημαντικό αριθμό θερμίδων και να δείς τα πρώτα αποτελέσματα ακόμη και από τον πρώτο μήνα.

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο γυμναστικής θα δεις θεαματικά αποτελέσματα, αρκεί να ακολουθήσεις με συνέπεια το πρόγραμμα γυμναστικής.

Ξεκίνησε λοιπόν σήμερα, δοκιμάζοντας αυτές τις πέντε απλές ασκήσεις στο σπίτι που θα χρειαστούν λιγότερο από πέντε λεπτά την ημέρα.

Extra tip: Δεν θα χρειαστείς ούτε χρονόμετρο, επειδή το παρακάτω βίντεο σας βοηθά με το μέτρημα του χρόνου.

Διαβάστε ακόμη:

Κάψε 500 θερμίδες με μόλις 30 λεπτά γυμναστικής

Οι 5 συνήθειες που δεν αφήνουν να χάσεις το λίπος στην κοιλιά