Γυμναστική: Χάστε 4 κιλά σε μία εβδομάδα – Βήμα-βήμα οι ασκήσεις

Εάν θες και εσύ να χάσεις έως και τέσσερα κιλά σε μία μόνο εβδομάδα ένα σούπερ πρόγραμμα με εντατική γυμναστική μπορεί να σου δώσει το αποτέλεσμα που ζητάς.

Η σημερινή εντατική προπόνηση για ολόκληρο το σώμα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον σκοπό σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συγκεκριμένη προπόνηση να γίνεται σε καθημερινή βάση αλλά μόνο εάν νιώθετε ότι είστε αρκετά υγιείς για να το κάνετε αυτό.

Αν και εσύ έχεις συνδρομή στο γυμναστήριο, αλλά το έχεις… ξεχάσει, σου έχουμε καλά νέα.

Μπορεί για μερικούς ο χώρος του γυμναστηρίου να μοιάζει για χώρος εκτόνωσης, υπάρχουν ωστόσο κι αυτοί που δεν είναι «φίλοι» του γυμναστηρίου.

Στο παρόν άρθρο δεν θα μιλήσουμε για τα οφέλη της άσκησης τα οποία σίγουρα είναι πολλά, τόσο σε σωματικό επίπεδο, όσο και σε ψυχολογικό, αλλά θα σου παρουσιάσουμε το hot πρόγραμμα γυμναστικής.

Εξάλλου, μια εξαντλητική προπόνηση στο γυμναστήριο σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλους μας, ενώ μερικές φορές δεν έχουμε ούτε τον απαιτούμενο χρόνο για αυτό, χωρίς αυτή να είναι βέβαια μια δικαιολογία για αποφυγή άσκησης.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα δείτε τη στήλη μας ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείς το είδος της γυμναστικής που προτείνεται και εντάσσοντας στην καθημερινή σου ρουτίνα τις εν λόγω ασκήσεις από το σαλόνι του σπιτιού σου, μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα στο σώμα σου.

Βέβαια πρέπει να τονιστεί ότι χρειάζεται σωστή διατροφή και επαρκής ποσότητα νερού σε συνδυασμό με τη γυμναστική για να νιώθετε και να είστε υγιείς και φυσικά να δείτε πιο γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα σας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά και αποτελεσματικό λόγω του υψηλού ρυθμού που χρειάζονται οι ασκήσεις

Extra tip: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί κατά την πραγματοποίηση των ασκήσεων και μην ξεχνάτε να κάνετε πρώτα μια προθέρμανση πριν ξεκινήσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Sexy πόδια με ένα σούπερ καλοκαιρινό πρόγραμμα γυμναστικής

Γράμμωση χεριών με ασκήσεις 5 λεπτών χωρίς βαράκια – Δείτε βίντεο