4 ασκήσεις για να χάσεις λίπος στα μπράτσα σε μία εβδομάδα (vid)

Πώς να χάσω λίπος από τα μπράτσα; Αναμφίβολα πολλές γυναίκες έχουν αναρωτηθεί για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να συσφίξουν τα μπράτσα τους χάνοντας το περιττό λίπος σε αυτήν την περιοχή.

Σύμφωνα με τις περισσότερες γυναίκες, τα χέρια αποτελούν μια από τις πιο προβληματικές περιοχές, καθώς το λίπος συσσωρεύεται εκεί ακόμη και μετά την απώλεια των περιττών κιλών.

Μάλιστα, έχει αποδειχθεί πως τα μπράτσα είναι μια βασική λιπαποθήκη των γυναικών που τείνουν να αποθηκεύουν λίπος στο επάνω μέρος των χεριών τους.

Το μόνο βέβαιο είναι πως και εσείς αναζητάτε μερικές εύκολες συμβουλές για να εξαφανίζετε το τοπικό λίπος από τα μπράτσα σας.

Τα καλά νέα είναι οτι οι περιοχές όπου τείνει να αποθηκεύει περισσότερο λίπος το σώμα, είναι σημεία από όπου με τις κατάλληλες ασκήσεις μπορεί να φύγει το ανεπιθύμητο λίπος.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα δείτε τη στήλη ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές σου βουτιές έχει ξεκινήσει για αυτό το λόγο με τις ασκήσεις που παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο θα αποκτήσεις sexy και καλλίγραμμα χέρια.

Ακολούθησε με συνέπεια τις ασκήσεις για να φτάσεις πιο γρήγορα στον στόχο σου, μάλιστα όπως θα δεις η trainer προτείνει ολιγόλεπτο ζέσταμα.

Σε αυτό το σημείο και προτού ξεκινήσετε τις ασκήσεις σας, για εσάς που είχατε ή έχετε κάποιο πρόβλημα στον ώμο καλό είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φυσικοθεραπευτή σας.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις εύκολες ασκήσεις που θα απαντήσουν στην ερώτηση «πως να χάσω λίπος και να λεπτύνω τα μπράτσα μου»;

Βάλε στόχο, μείνε προσηλωμένη και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εάν εφαρμόσεις τις ασκήσεις καθημερινά με συνέπεια, είναι εξίσου σημαντικό να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή και θα δεις τα χερια σου να αλλάζουν μέρα με τη μέρα.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 5 συνήθειες που δεν αφήνουν να χάσεις το λίπος στην κοιλιά

Κάψε 500 θερμίδες με μόλις 30 λεπτά γυμναστικής