Πώς είναι το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο

Έχεις δει ή έχεις ακούσει για πολλά ξενοδοχεία τι είναι όμως αυτό που κάνει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο να ξεχωρίζει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα;

Κι όταν μιλάμε για παράξενο εννοούμε το πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι που διαθέτει το δικό του τροπικό δάσος!

Τα τελευταία χρόνια το Ντουμπάι είναι από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς που επίλεγουν όλο και περισσότεροι. Και όχι άδικα θα πούμε εμείς.

Το 5αστερο Rosemont Hotel & Residences που μετρά τέσσερα χρόνια ζωής είναι το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που θα διαθέτει στο εσωτερικό του ένα τροπικό δάσος φτιαγμένο από ανθρώπινο χέρι.

Έχοντας το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο, τεράστια τεχνητά νησιά και εσωτερικά χιονοδρομικά κέντρα, το Ντουμπάι δεν παύει ποτέ να μας εντυπωσιάζει.

Μια πόλη που είναι γνωστή για τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία και για κατασκευές που όμοιές τους δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Το Rosemont Hotel & Residences διαθέτει 450 δωμάτια και σουίτες, 280 ιδιωτικές κατοικίες (διαμερίσματα), συνεδριακό κέντρο, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, γυμναστήριο, spa, παιδική χαρά, μια τεράστια πισίνα στον τελευταίο όροφο ενός από τους δύο ουρανοξύστες και parking κάτω από μια μεγάλη οθόνη που προβάλλει εικόνες από δάση και τη θαλάσσια ζωή.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα δείτε τη στήλη ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο ξενοδοχείο περιλαμβάνονται επίσης μια τεχνητή παραλία, μια εκπληκτική πισίνα σε μεγάλο ύψος και δέντρα που ψεκάζουν ομίχλη.

 

Τον σχεδιασμό ανέλαβε η ZAS Architecture, ενώ η διαχείριση είναι της Hilton Worldwide.

Όσον αφορά το δάσος, στο εσωτερικό του κυριαρχούν τα φυλλώδη καταπράσινα δέντρα, που φτάνουν σε μεγάλο ύψος δίνοντας την αίσθηση στους επισκέπτες ότι βρίσκονται σε ένα πραγματικό τροπικό δάσος!

Ακόμη, το δάσος διθέτει μικρές τεχνητές λίμνες έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία, με σκοπό να προσφέρουν στους ενοίκους και τους επισκέπτες όχι μόνο στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης αλλά και να δημιουργήσουν εικόνες εξωτικών προορισμών και τοπίων μέσα σε ένα τεχνητό στην ουσία οικοσύστημα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως να περάσετε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στην Μπρατισλάβα

Ένα ελληνικό χωριό ανάμεσα στα ομορφότερα της Ευρώπης