Νetflix: 5 σειρές που πρέπει να δεις στην καραντίνα (vid)

Δεκέμβριος… ο μήνας των Χριστουγέννων, της εορταστικής διάθεσης, και των στολισμών. Ο μήνας που τα λαμπάκια και οι αγιο-βασίληδες έχουν την τιμητική τους!

Φέτος αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, οπότε τι καλύτερο από το να χουχουλιάσετε στον καναπέ βλέποντας Netflix;

To WomanBlog.gr σας παραθέτει 5 σειρές που αξίζει να δείτε αυτήν την περιόδο στο Netflix.

Dash και Lily

Είναι μια ολοκαίνουρια σειρά του Netflix και μάλιστα άκρως Χριστουγεννιάτικη. Tην περίοδο των Χριστουγέννων τολμήστε να ερωτευτείτε… Δύο άνθρωποι αντίθετοι μεταξύ τους ελκύονται αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς ο κυνικός Dash και η «φωτεινή» Lily, ανταλλάσσουν μηνύματα και τολμούν. Τι ρόλο παίζει άραγε το κόκκινο σημειωματάριο;

The Liberator

Μια δραματική σειρά, όπου ένα διαφορετικό πλήρωμα στρατιωτών ragtag με αίσθημα ευθύνης και γενναιότητας γίνονται μερικοί από τους πιο ηρωϊκούς μαχητές της ευρωπαϊκής εισβολής κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Η σειρά μπορεί κάλλιστα να σε καθηλώσει, καθώς βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Blood of Zeus

Μια σειρά του Netflix που βρίσκεται εξίσου σε πολύ υψηλή θέση στις προτιμήσεις του κοινού.

Το Blood of Zeus (Το αίμα του Δία), η anime σειρά του Netflix, που κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου και βασίζεται στην ελληνική μυθολογία και τους 12 θεούς του Ολύμπου, ανανεώθηκε για δεύτερη αλλά και τρίτη σεζόν.

Κεντρικός ήρωας είναι ο Ήρωνας, ο οποίος αποκαλύπτει ότι είναι νόθος γιος του Δία και ότι η μοίρα του κόσμου βρίσκεται στα χέρια του.

Black Mirror

Mια σειρά που παραμένει πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των χρηστών του Netflix, και αυτό γιατί βάζει τον τηλεθεατή σε σκέψεις, ακονίζοντας το μυαλό του.

Όλα αφορούν την τεχνολογία και το πως αυτή μπορεί, αν χρησιμοποιηθεί με το λάθος τρόπο, να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Μπορεί να χαρακτηριστεί ως η σειρά του μέλλοντος, στο παρόν… μεταφέροντας τον χρήστη σε μια άλλη πραγματικότητα του μέλλοντος.

Emily in Paris

Μια ρομαντική σειρά με άρωμα Παρισιού. Η Έμιλυ, η πρωταγωνιστρία της σειράς, όντας στέλεχος μάρκετινγκ του Σικάγου, αφού παίρνει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, μαγνητίζει τα βλέμματα με τη νέα περιπετειώδη ζωή της, από την οποία δεν λείπουν οι φίλοι και τα φλερτ…