Γιατί πρέπει όλες να επιλέξουμε ημιμόνιμο το καλοκαίρι

Αγαπημένο στις περισσότερες γυναίκες, το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας τα τελευταία χρόνια, ενώ χάρη στην πληθώρα σχεδίων που μπορούμε να κάνουμε στα νύχια μας, δεν το βαριόμαστε ποτέ…

Τα χέρια μας και συγκεκριμένα τα δάκτυλά μας είναι πολυ σημαντικά. Καθημερινά τα ταλαιπωρούμε και τα κουράζουμε.

Αξίζει λοιπόν να τους παρέχουμε συχνή περιποίηση και ένα καλό μανικιούρ. Εξάλλου, τα περιποιημένα νύχια φτιάχνουν τη ψυχολογία και τη διάθεσή μας, με τον καλύτερο τρόπο.

Και επειδή το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει μπει δυναμικά στις ζωές μας αποτελώντας κομμάτι της καθημερινότητας, παρακάτω θα σου αποκαλύψω τους 4 λόγους που οι γυναίκες το προτιμάμε… ή αλλιώς το λατρεύουμε ειδικά το καλοκαίρι, συγκριτικά με το συμβατικό μανικιούρ.

  1. Διάρκεια

Ένα από τα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι ότι το ημιμόνιμο κρατάει συνήθως γύρω στις 15 ημέρες, με σχεδόν όλες τις γυναίκες να μου το ζητάνε καθημερινά. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι έαν είστε προσεκτικές με διάφορες δουλειές του σπιτιού, υπάρχει πιθανότητα να σας κρατήσει μέχρι και ένα μήνα!

  1. Ανθεκτικότητα

Ως γνωστόν, η θάλασσα και η άμμος φθείρει το μανικιούρ μας εάν είναι απλό, με το ημιμόνιμο να φαντάζει ιδανική λύση για να είστε όμορφες και περιποιημένες στο νησί.

Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά τοποθετώντας ημιμόνιμο πάνω στο νύχι, το βοηθάμε να μακρύνει χωρίς να σπάσει, καθώς το ημιμόνιμο βερνίκι λειτουργεί ως προστασία του νυχιού μας. Τόσο απλά!

  1. Άμεσο στέγνωμα

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι με το ημιμόνιμο μανικιούρ δεν χρειάζεται να περιμένετε ώρες για να στεγνώσει το βερνίκι. Ο πολυμερισμός με τη λάμπα led βοηθάει να έχετε γρήγορο στέγνωμα χωρίς ταλαιπωρία.

  1. Έχετε πάντα φρεσκοβαμμένα νύχια

Όσες μέρες και να περάσουν τα νύχια σας δεν υπάρχει περίπτωση να θαμπώνουν, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαιτέρως έντονο όπως την πρώτη μέρα.  Σκεφτείτε λοιπόν ότι θα γυαλίζουν μέχρι το επόμενο σας μανικιούρ.

Εάν λοιπόν είστε κοντά σε μια καλοκαιρινή εξόρμηση, μην παραλείψετε να επιμεληθείτε το μανικιούρ σας.

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθειτε την τεχνήτριά σας μην πείτε όχι σε ένα ημιμόνιμο μανικιούρ. Με τη βοήθεια της θα έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα που θα κρατήσει κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Χριστίνα Διακοσταυριανού

Ως Nail Artist, έχοντας γνώμονα την αγάπη και φροντίδα της θηλυκότητας και με πολύ διάθεση, όρεξη και τεχνογνωσία σου αποκαλύπτω φρέσκιες ιδέες και τεχνικές για την περιποίηση των άκρων.